Cafetaria medewerker (Schiermonnikoog incl huisvesting)

Bak jij binnenkort de lekkerste snacks op Schiermonnikoog? Wij zoeken toppers van 18+ die ons team kunnen komen ondersteunen in de periode mei t/m september. 

Publicatiedatum: 23 mei 2022
30 mei 2022 - 30 mei 2023
Schiermonnikoog
9166 PX
32 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Als cafetaria medewerker heb je een afwisselende functie. Je zorgt voor een adequate bediening van de gasten. Je neemt bestellingen op, rekent deze af en verzorgt de uitgifte van snacks ijs en overige artikelen in het assortiment.

Wij zoeken een leuke en gezellige collega's voor een fulltime dienstverband. We kunnen werk aanbieden voor de periode mei t/m september. Kun je de gehele periode of een deel daarvan werken? Wij komen graag met jou in contact ;-)

Wat we van jou verwachten

Voor deze functie zoeken wij een sociale collega. Bij voorkeur heb je enige ervaring maar dit is geen vereiste. Belangrijker is nog dat je het leuk vindt om bij ons op Schiermonnikoog te komen werken!

Wat we je bieden

Een salaris conform horeca CAO (functiegroep III) en huisvesting in de vorm van een eigen kamer met TV en internet.

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Voor meer informatie of sollicitaties kun je contact opnemen via onderstaand formulier of een email sturen naar info@waddenvacatures.nl

of via onderstaand formulier

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Ambitie & Beschikbaarheid