Cafetaria medewerker (Schiermonnikoog incl huisvesting)

Bak jij binnenkort de lekkerste friet en snacks op Schiermonnikoog? Wij zoeken een topper van 18+ die tot oktober ons team komt versterken!

Publicatiedatum: 16 sep 2021
20 sep 2021 - 31 okt 2021
Schiermonnikoog
9166SH
38 - 40 uur
MBO
fulltime
10,93 per uur
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Als cafetaria medewerker heb je een afwisselende functie. Je zorgt voor een adequate bediening van de gasten. Je neemt bestellingen op, rekent deze af en verzorgt de uitgifte van snacks ijs en overige artikelen in het assortiment.

Wij zoeken een leuke en gezellige collega voor een fulltime dienstverband tot tenminste eind oktober.

Wat we van jou verwachten

Voor deze functie zoeken wij een sociale collega. Bij voorkeur heb je enige ervaring maar dit is geen vereiste. Belangrijker is nog dat je het leuk vindt om bij ons op Schiermonnikoog te komen werken!

Wat we je bieden

Een salaris conform horeca CAO (functiegroep III) en huisvesting in de vorm van een eigen kamer met TV en internet.

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Voor meer informatie of sollicitaties kun je contact opnemen via onderstaand formulier of een email sturen naar info@waddenvacatures.nl

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 10 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Ambitie & Beschikbaarheid