Boschrijck:Leerling Keuken Terschelling

Hoi, ik ben Bas en ik ben nu leerling in de keuken bij ApartHotel Boschrijck!

Publicatiedatum: 18 feb 2020
Terschelling
8881EP
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Brasserie Boschrijck is prachtig gelegen in de bossen van West-Terschelling en biedt een kaart met verrassende gerechten en dagelijks wisselende specials.Je kunt je voorstellen dat al onze gasten moeten ontbijten, lunchen, dineren en alles wat daar tussen zit. Wij vinden het tof om het onze gasten naar de zin te maken. Veel keuze, verschillende collega’s, veel te leren en veel te zien! Daarnaast werken we in een hecht team, doordat onze collega’s ook in het hotel wonen zijn we vaak samen op pad. Vind jij het leuk om te leren, ben je graag bezig met constante kwaliteit en veel afwisseling en kijk je er naar uit om ons mooie vak te mogen leren? Neem jij het stokje van mij over? Tot snel op Terschelling!

Wat we van jou verwachten


  • Je bent leergierig, enthousiast en durft te vragen!

  • Je vindt het leuk om op verschillende plekken in de keuken te werken.

  • Kwaliteit is ons toverwoord, ook als leerling ben ik mij hiervan bewust.

Wat we je bieden


  • Interne kost en inwoning!

  • Een uitdagende en afwisselende functie in een prettige en collegiale werkomgeving in een groeiende hotelgroep.

  • Een tijdig salaris volgens de CAO normen, daarnaast bouw ik ook nog vakantie uren en vakantiegeld op.

  • Naast het salaris, wat altijd op tijd gestort wordt, biedt WestCord Hotels nog meer toffe dingen aan, zoals: slapen met korting bij een WestCord hotel // reiskostenvergoeding //

  • interne trainingen van onze eigen Hospitality trainster // een medewerkers bonus wanneer jij een nieuwe collega aandraagt // ieder jaar een groot personeelsfeest op een toffe locatie.

  • Interessante doorgroeimogelijkheden na je stage.

  • Het werken bij ApartHotel Boschrijck blijft voor mij o.a. interessant en uitdagend door de vrijheid die ik heb en mijn fantastische collega’s!

Wie we zijn

Al doet de naam soms anders vermoeden: WestCord Hotels is een Nederlands familiebedrijf. Het begon allemaal in 1968 toen bakker Emo Westers voor zijn zoon Harry Hotel de Wadden op Vlieland kocht. Dit hotel hebben we nog steeds.

Inmiddels zijn daar in de afgelopen jaren 15 hotels verspreid over Nederland bijgekomen. Wij zijn echter geen hotelverzamelaars, maar hotelier. Wij zijn pas tevreden als we tevreden gasten hebben en daar is alles op gericht. De uitbreiding in aantal hotels en met name de hotels die we nieuw bouwen zien wij als een doorontwikkeling van ons bedrijf.

Informatie sollicitatie

Wil je reageren op deze vacature? Klik dan op 'solliciteer online' en vul direct het sollicitatieformulier in! Voor vragen kun je ons via onderstaande gegevens bereiken Personeelszaken Westcord Hotels
Telefoon: 0562-452663
Fax: 0562-452664
E-mail: pz@westcordhotels.nl

Sollicitatieformulier
Liefst wordt ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 2,1MB
Maximale uploadgrootte: 2,1MB
Privacyvoorwaarden