Boschrijck: Medewerker bediening en receptie

Baan als Allround Hospitality Medewerker op een unieke locatie, inclusief kost en inwoning! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur? Wil jij genieten van het fantastische eilandleven en ben jij gastvrij, gemotiveerd en enthousiast? Ga bij ons aan de slag op Terschelling!

Publicatiedatum: 21 feb 2020
Terschelling
8881EP
32 - 38 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Voor de functie Allround Hospitality Medewerker zijn wij op zoek naar de duizendpoot die plezier heeft in zowel het werken in de bediening als achter de receptie, het gaat hierbij namelijk om een combinatiefunctie. In het restaurant ben je de ondersteuning van onze Restaurantmanager Marc, waar jij met al jouw kennis en ervaring gasten een onvergetelijke ervaring bezorgt. Daarnaast ben jij het gezicht van het hotel die de gasten incheckt bij de receptie en ze voorziet van alle informatie over het hotel, maar ook over het eiland Terschelling.

Maar… werken bij WestCord betekent niet alleen maar rennen en zweten tijdens je shift. Want, naast een harde werker, zijn wij ook op zoek naar iemand die met ons de zee induikt, iemand die het leuk vind om nieuwe mensen te leren kennen, geniet van al het moois dat Terschelling te bieden heeft, maar bovenal een gezellig collega is.

Werken op Terschelling

Je gaat aan de slag in ApartHotel Boschrijck op Terschelling. ApartHotel Boschrijck (de naam zegt het al) ligt midden in de bossen. Het is een echt familiehotel met ruime appartementen. Terschelling is een toeristisch eiland, waar altijd van alles te doen is. Misschien ken je het wel van het bekende festival Oerol? Zo niet, dan is dit misschien het moment om dit te ontdekken!

Wat we van jou verwachten

Wij zijn namelijk opzoek naar leuke mensen die hard willen werken, mét plezier. Iemand die fluitend de andere obers voorbij loopt, en volgende dag met een glimlach de nieuwe gasten incheckt. Iemand die energie krijgt van een drukke dag en gelukkig wordt van blije gasten. En iemand die voor gasten en medewerkers een vertrouwd gezicht wordt in zowel het restaurant als achter de receptie en zo op een prettige manier het hotel representeert. Kortom: iemand met passie voor de horeca!

Wat we je bieden


  • Groeikracht : Werken binnen een groeiende hotelketen waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen en kunt doorgroeien

  • Betrouwbaarheid: Salaris altijd op tijd volgens de CAO normen, daarnaast bouw je ook vakantie uren en vakantiegeld op.

  • 30/30 Member : Naast het salaris, wat altijd op tijd gestort wordt, biedt WestCord Hotels nog meer toffe dingen aan voor alle members, zoals: €30,- per overnachting in onze hotels// 30% korting op WestCord producten en F&B // interne trainingen van onze eigen Hospitality trainster // ieder jaar een groot personeelsfeest op een toffe locatie.

  • Aanbrengbonus: Een netto bonus van 250 euro, wanneer je voor ons een nieuw personeelslid vindt!

  • Reiskostenvergoeding en interne kost en inwoning!

  • Heb jij het WestCord DNA in je?! Ons doel is om jou ‘part of the family’ te laten voelen!

Wie we zijn

WestCord Hotels is een Nederlands familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar bestaat. Vanuit het allereerste hotel, Hotel de Wadden op Vlieland is het bedrijf gegroeid. Inmiddels telt de groep 15 hotels verspreid over heel Nederland. Waaronder een aantal iconische hotels, zoals Hotel New York Rotterdam, het ss Rotterdam en Hotel Jakarta Amsterdam.

"Wij zijn pas tevreden als we tevreden gasten hebben en daar is alles op gericht!"

Betrokken, oprecht, persoonlijk en stoer. Dat is waar WestCord Hotels voor staat. Word jij onze nieuwe collega? Laat dan hieronder jouw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Óf solliciteer via Whatsapp (geef dan wel even aan voor welke functie je solliciteert).

Informatie sollicitatie

Wil je reageren op deze vacature? Klik dan op 'solliciteer online' en vul direct het sollicitatieformulier in! Voor vragen kun je ons via onderstaande gegevens bereiken Personeelszaken Westcord Hotels
Telefoon: 0562-452663
Fax: 0562-452664
E-mail: pz@westcordhotels.nl

Sollicitatieformulier
Liefst wordt ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 2,1MB
Maximale uploadgrootte: 2,1MB
Privacyvoorwaarden