Boschrijck: Housekeeping medewerker Terschelling

Baan óf bijbaan als schoonmaker op een eiland, inclusief kost en inwoning!

Publicatiedatum: 18 feb 2020
Terschelling
8881EP
38 - 40 uur
MBO
fulltime
onbepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Een leuke baan in een gezellig bedrijf, op een fantastisch eiland. Wat wil je nog meer? Nou, daar hebben we alvast voor je over nagedacht. Dit is namelijk precies wat wij te bieden hebben. In ruil hiervoor zoeken wij leuke mensen die hard willen en kunnen werken, mét plezier! Iemand die met een glimlach aan de hoteldeuren klopt en fluitend door de gangen loopt. Iemand die niet bang is om wat spierballen te kweken, want eerlijk is eerlijk, alleen de bedden verschonen is al een work-out op zich. En iemand die blij wordt van streep-loze ramen en glanzende kranen en die helemaal tot rust komt als alles weer netjes op z’n plek staat. Kortom: Een housekeeper in hart en nieren!

Hiernaast is het voor ons belangrijk dat je MBO niveau 2 werk- en denkniveau hebt. Kennis van de schoonmaakmiddelen die je gaat gebruiken is een pré. Ook gastgerichtheid, inzet tonen en oog voor detail zijn belangrijke eigenschappen voor deze functie.

Wat we van jou verwachten

Het zijn werkzaamheden die je kunt verwachten als housekeeper. Je begint de dag gezellig met je collega’s aan het ontbijt. Je werkt altijd in een team van twee, dus samen met je partner ga je op pad. Je maakt de hotelkamers en publieke ruimtes schoon en dekt de bedden netjes op. Ook vul je schone handdoeken aan en zorg je dat er voldoende toiletartikelen zijn. Terwijl je je weg maakt door het hotel groet je vrolijk de gasten die ook al vroeg uit de veren zijn. Om de zoveel tijd loop je een collega van een andere afdeling tegen het lijf. Je vraagt hoe het is, maakt een geintje en spreekt af om bij te kletsen bij het kampvuur vanavond. De sfeer is ontspannen en iedereen is op z’n plek. Met een gezellig team de gasten een mooi verblijf bieden, dat is waar het allemaal om draait!

Wat we je bieden


  • Voor 25 euro per nacht in elk Westcord Hotel kunnen overnachten.

  • Een netto bonus van 250 euro ontvangen, wanneer je voor ons een nieuw personeelslid vindt.

  • Je vrije uren zonnend of surfend op het strand doorbrengen.

  • Je werkdagen afsluiten met een kampvuur op het strand.

  • Heel veel leuke nieuwe mensen leren kennen.

  • Een salaris van €5,- tot €10,- bruto per uur, afhankelijk van je leeftijd.Gratis naar Terschelling reizen (reiskostenvergoeding).

  • Een leuke baan met gezellige sluitborrels.

Wie we zijn

In Hotel Schylge of Hotel Boschrijck op Terschelling. Hotel Schylge ligt in de enige natuurlijke baai van Nederland, Hotel Boschrijk (de naam zegt het al) ligt midden in de bossen. Terschelling is een toeristisch eiland, waar altijd van alles te doen is. Misschien ken je het wel van het bekende festival Oerol? Zo niet, dan is dit misschien het moment om het een kans te geven!

Informatie sollicitatie

Wil je reageren op deze vacature? Klik dan op 'solliciteer online' en vul direct het sollicitatieformulier in! Voor vragen kun je ons via onderstaande gegevens bereiken Personeelszaken Westcord Hotels
Telefoon: 0562-452663
Fax: 0562-452664
E-mail: pz@westcordhotels.nl

Sollicitatieformulier
Liefst wordt ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 2,1MB
Maximale uploadgrootte: 2,1MB
Privacyvoorwaarden