Boschrijck: Hotel Manager

Als hotel manager ben jij het gezicht van het hotel, verantwoordelijk voor zowel de gast als iedereen op de vloer. De hoogste tevredenheid van alle partijen is jouw speerpunt.

Publicatiedatum: 16 jan 2022
Terschelling
8881EP
32 - 38 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Betrokken, oprecht, persoonlijk en stoer. Dat is waar WestCord Hotels voor staat. Daarom zoeken wij iemand die past binnen onze cultuur. Wij zoeken niet zomaar een hotelmanager. Het runnen van een hotel is een manier van leven en wij zoeken iemand die verantwoordelijk wil zijn voor elk aspect van het hotel. Wij zijn op zoek naar een ware ambassadeur voor zowel Aparthotel Boschrijck als WestCord.

WestCord ApartHotel Boschrijck is riant en rustig gelegen in de bossen, vlakbij het dorp West-Terschelling. Een bijzonder eiland met veel natuur, rust en ruimte. Elk seizoen kleurt het eiland op zijn eigen wijze.

Wat wordt er verwacht van jou als hotel manager?

Als hotel manager ben jij het gezicht van het hotel, verantwoordelijk voor zowel de gast als iedereen op de vloer. De hoogste tevredenheid van alle partijen is jouw speerpunt.

Samen met de directie bepaal je het beleid en bent verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van het hotel. Je werkt nauw samen met je team en ondersteunt actief alle processen binnen het bedrijf. Met als gezamenlijk doel; Er voor zorgen dat het onze gasten aan niets ontbreekt en zij een ultieme ervaring beleven.

Als centrale factor tussen de afdelingshoofden weet je jouw team te motiveren en te inspireren om gezamenlijk het product “Aparthotel Boschrijck” verder te ontwikkelen/optimaliseren en een stimulerende werkomgeving te creëren voor jouw team. Bovendien denk je actief mee over het te voeren sales- en revenu beleid.

Je bent verkoop- en resultaatgericht en je bent gedreven om met jouw hotel de beste resultaten te behalen. In deze functie ondersteun je actief alle processen binnen het bedrijf.

Deze baan is een unieke uitdaging op een unieke locatie!

Wat we van jou verwachten

Een professional, leider en inspirator. Gastheerschap en handelsgeest zit in jouw DNA. Leiding geven is voor jou een natuurlijke eigenschap en als “people manager” haal je het beste uit al je collega’s. Daarnaast kun je goed plannen en organiseren, hebt een goed cijfermatig en analytisch inzicht en een ruime ervaring met social media. Kortom een hotel manager in hart en nieren!

Jouw achtergrond en kenmerken


 • Opgeven? Dit komt in jouw woordenboek niet voor. Je hebt een uitgesproken visie op het te behalen resultaat.

 • Wij vinden het belangrijk dat je al enkele jaren ervaring hebt als manager in een hospitality omgeving.

 • Je denkt op tenminste HBO niveau, bent sportief en hebt een gezonde dosis humor.

 • Affiniteit met en kennis van de Waddeneilanden is een pre.

 • Bereid te wonen op een van de meest dynamische eilanden van Nederland, Terschelling.

Wat we je bieden


 • Een fantastische positieve werk omgeving waar ruimte is voor eigen ideeën.

 • Een creatieve en uitdagende rol binnen een groeiende en dynamische hotelketen.

 • Een omgeving met een groep enthousiaste & ‘like minded’ managers die elkaar uitdagen en versterken.

 • Woonruimte op het eiland.

 • Deze baan is fulltime en bij gebleken geschiktheid voor onbepaalde tijd.

 • Prima regeling voor nabestaanden- en ouderdomspensioen.

 • Om deze functie goed te kunnen uitvoeren krijg je een auto, laptop en telefoon tot je beschikkingen.

Ook net zo enthousiast geworden als wij? We zien graag je aanmelding tegemoet!

Wie we zijn

Al doet de naam soms anders vermoeden: WestCord Hotels is een Nederlands familiebedrijf. Het begon allemaal in 1968 toen bakker Emo Westers voor zijn zoon Harry Hotel de Wadden op Vlieland kocht. Dit hotel hebben we nog steeds.

Inmiddels zijn daar in de afgelopen jaren 15 hotels verspreid over Nederland bijgekomen. Wij zijn echter geen hotelverzamelaars, maar hotelier. Wij zijn pas tevreden als we tevreden gasten hebben en daar is alles op gericht. De uitbreiding in aantal hotels en met name de hotels die we nieuw bouwen zien wij als een doorontwikkeling van ons bedrijf.

Informatie sollicitatie

Wil je reageren op deze vacature? Vul direct het onderstaande sollicitatieformulier in! Voor vragen kun je ons via onderstaande gegevens bereiken Personeelszaken Westcord Hotels
Telefoon: 0517-432040
Fax: 0562-452664
E-mail: pz@westcordhotels.nl

Sollicitatieformulier
Liefst wordt ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden