Boschrijck: Front Office Medewerker Parttime

Baan als Front Office medewerk(st)er op een Waddeneiland, mét woonruimte! Wonen en werken op een unieke locatie, met het strand en bos naast de deur, dat is pas één van de zaken die wij jou te bieden hebben!

Publicatiedatum: 18 feb 2020
Terschelling
8881EP
32 - 38 uur
MBO
parttime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Omdat medewerk(st)er Front Office een erg verantwoordelijke baan is, zijn wij opzoek naar mensen met ervaring, parttime beschikbaar en een passende diploma. Is dit nog steeds dé baan voor jou? Lees dan snel verder!

Wij zoeken namelijk een enthousiaste collega, die samen met andere receptiecollega’s hét gezicht wordt van ons mooie hotel. Iemand die er met zijn of haar sociale skills en representativiteit moeiteloos voor zorgt dat de gasten zich thuis voelen en beschikken over alle relevante informatie. Iemand die het een uitdaging vindt om binnen no-time antwoorden te vinden en te reageren op vragen van gasten en collega’s. En iemand die plezier haalt uit orde scheppen, overzicht houden en snel schakelen, ongeacht hoe druk het is. Oftewel: Een echte Front Office professional.

De collega die wij zoeken heeft een opleiding MHS of HHS afgerond, op niveau 4. Wij vinden het belangrijk dat je aan kunt tonen dat je eerder vergelijkbaar werk hebt gedaan. Omdat wij vele internationale gasten ontvangen is het van belang dat jouw Engels en Nederland uitstekend is, in woord en geschrift. Als je een andere vreemde taal beheerst is dit voor ons een pré. Hiernaast vragen wij flexibiliteit met betrekking tot je werktijden (voornamelijk ’s ochtends of ’s middags).

Wat we van jou verwachten

Je komt ’s ochtend vroeg binnen, het is nog rustig in het hotel. Je groet de collega’s die jij aflost en diegenen waarmee jij jouw dienst draait. Met een lekkere kop koffie neem je plaats achter de balie. Je krijgt een telefoontje van de afdeling reserveringen, beantwoord interne en externe e-mails en checkt de eerste gasten uit. Je vraagt met een glimlach hoe het verblijf bevallen is, reageert begripvol op eventuele suggesties en neemt complimenten met een oprechte lach in ontvangst. Gedurende je dienst lopen collega’s en gasten in en uit, waarbij jij precies aanvoelt of een beleefde glimlach of juist een gezellig praatje op z’n plek is. Je staat klaar wanneer de eerste gasten van de boot komen om in te checken. Deze gasten groet je enthousiast en informeer je uitgebreid. Je voelt precies aan wat de gast wilt weten, of dit nu de leukste restaurants in het dorp zijn of de beste surfspots op het eiland. De dag vliegt voorbij en voor je het weet komt de collega voor de volgende dienst al binnenlopen. Nu is het jouw beurt om naar het strand te gaan of de gezellige dorpsstraat te bezoeken.

Wat we je bieden


  • De mogelijkheid om in elk Westcord Hotel te overnachten voor maar 25 euro.

  • Een netto bonus van 250 euro, wanneer je een nieuw personeelslid voor ons vindt.

  • Collectiviteitskorting op je zorgverzekering.

  • Gratis reizen naar Terschelling (reiskostenvergoeding).

  • Een uitdagende en leerzame werkomgeving, in een groeiende hotelgroep.

  • De mogelijkheid om heel veel leuke mensen te leren kennen.

Wie we zijn

Je gaat dit doen in het Aparthotel Boschrijck, op Terschelling. Terschelling is een toeristisch eiland met grote witte stranden en gezellige dorpjes, met leuke kroegjes en restaurants. In de zomer is er volop gezelligheid met toeristen, in de winter is het vooral een plek om met jouw collega’s te genieten van het ons-kent-ons en de gezelligheid. Terschelling heeft ook prachtige natuur, als dit meer jouw ding is.

Informatie sollicitatie

Wil je reageren op deze vacature? Klik dan op 'solliciteer online' en vul direct het sollicitatieformulier in! Voor vragen kun je ons via onderstaande gegevens bereiken Personeelszaken Westcord Hotels
Telefoon: 0562-452663
Fax: 0562-452664
E-mail: pz@westcordhotels.nl

Sollicitatieformulier
Liefst wordt ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 2,1MB
Maximale uploadgrootte: 2,1MB
Privacyvoorwaarden