Bijbaantje Texel

Geld verdienen is nog nooit zo leuk geweest als met een bijbaantje op Texel! Je bent immers in één van de mooiste omgevingen van Nederland, je kunt van zon, zee en strand genieten en je houdt er financieel gezien nog wat aan over ook. Hoe mooi wil je ‘t hebben? Er zijn genoeg restaurants, campings en andere commerciële bedrijven die jouw hulp goed kunnen gebruiken. Wil jij jouw expertise inzetten in de zomer of een ander seizoen? Dan is een bijbaantje op Texel precies wat je zoekt.

Bijbaantje horeca Texel

Kun jij de zomerdrukte aan op een Waddeneiland? Houd hier rekening mee als je je aanmeldt voor een bijbaantje in de horeca op Texel! In het hoogseizoen wemelt het van de toeristen, dagjesmensen en vakantiegangers uit alle windstreken. Enige ervaring is daarom handig als je over een strandpaviljoen wilt navigeren met een vol dienblad of het druk gaat krijgen in de keuken, waar je de lekkerste gerechten klaarmaakt met behulp van verse streekproducten. Bekijk alle vacatures op Texel voor een uitgebreid overzicht. Heb jij alles in huis om in een restaurant of café aan de slag te gaan? Wie weet is dat leuke bijbaantje in de horeca op Texel dan wel voor jou!

Bijbaantje Texel zomer

Voor een uitdagend bijbaantje op Texel in de zomer ben je bij Waddenvacatures.nl aan het juiste adres! Bij ons vind je precies het werk dat je zoekt. Ook in andere seizoenen kunnen ze op de eilanden jouw hulp goed gebruiken. Als je tijdelijk werk verricht, zal je werkgever voor huisvesting zorgen. Nog een reden waarom een baantje op de Waddeneilanden zo leuk is! Bekijk alle vacatures om werk te vinden dat helemaal bij je past. Een bijbaantje op Texel in de zomer vormt een periode van je leven die je voor altijd bij zal blijven.

Horeca toppers! Werken en wonen op Texel!

Heee pssstt horeca topper! Wij zoeken jou! Kom werken en wonen op vakantie eiland Texel! Geweldige herinneringen? Check! Nieuwe mensen ontmoeten? Check! Flaneren op het terras in de zon op Texel? Check!

12 Jun 2023

Afwasser Strandpaviljoen Paal 17 Texel

Weet jij van aanpakken en ben je niet bang voor een vuile vaat? Kom werken als afwasser bij Paal 17.

1 Jun 2023

Chef de Partie Hotel Restaurant BIJ JEF

Als chef de partie denk je mee en is jouw bijdrage aan het creatieve proces erg belangrijk! Bij Jef heeft vacatures voor zowel het seizoen als voor langere tijd.

2 Jun 2023

Afwasmedewerker Hotel Restaurant BIJ JEF

Lijkt een bijzondere werkplek op een eiland je helemaal het einde? Kom dan werken Bij Jef!

2 Jun 2023

Medewerker Housekeeping BIJ JEF

Dankzij jou kunnen onze gasten iedere dag ongehinderd genieten van al het moois BIJ JEF. Begin jij graag opgeruimd en netjes de dag?

1 Jun 2023

Receptionist Bij Jef

Wil je werken op topniveau en het beste uit jezelf halen? Ben je gastvrij, communicatief vaardig met een hart voor ons vak? Dan zijn wij op zoek naar jou!

5 Jun 2023

Medewerker bediening Texel (met huisvesting)

Vind jij het net als ons belangrijk dat alle gasten maximaal in de watten gelegd worden door het serveren van heerlijk eten en het leveren van goede service. Dan ben je bij Grandcafé het Plein zeker op je plek. Ben jij het seizoen of langer beschikbaar lees dan snel verder!

5 Jun 2023

Housekeeping medewerk(st)er (Texel Parttime)

Ben jij pas tevreden als een hotelkamer spic en span is voor de volgende gast, dan voel jij je thuis in het housekeeping team van Hotel Tatenhove! Bij Tatenhove start je op basis van een jaarcontract, een seizoen betrekking hoort ook tot de mogelijkheden.

Vulploeg medewerker Texel (vakantiebaan / seizoenbaan)

Samen met je collega's zorg je ervoor dat de schappen netjes en goed gevuld zijn. Jij weet precies weet waar alles dus voor vragen kunnen de klanten altijd bij jou terecht. 

Kassamedewerkers Texel (incl huisvesting)

Klantvriendelijkheid en service dat is jouw drijfveer. Maak jij graag een goede indruk? Als kassamedewerker zorg jij er voor dat onze klanten tevreden de winkel verlaten. Past dit bij jou? Dan pas jij bij ons :-)