Bijbaantje Texel

Geld verdienen is nog nooit zo leuk geweest als met een bijbaantje op Texel! Je bent immers in één van de mooiste omgevingen van Nederland, je kunt van zon, zee en strand genieten en je houdt er financieel gezien nog wat aan over ook. Hoe mooi wil je ‘t hebben? Er zijn genoeg restaurants, campings en andere commerciële bedrijven die jouw hulp goed kunnen gebruiken. Wil jij jouw expertise inzetten in de zomer of een ander seizoen? Dan is een bijbaantje op Texel precies wat je zoekt.

Bijbaantje horeca Texel

Kun jij de zomerdrukte aan op een Waddeneiland? Houd hier rekening mee als je je aanmeldt voor een bijbaantje in de horeca op Texel! In het hoogseizoen wemelt het van de toeristen, dagjesmensen en vakantiegangers uit alle windstreken. Enige ervaring is daarom handig als je over een strandpaviljoen wilt navigeren met een vol dienblad of het druk gaat krijgen in de keuken, waar je de lekkerste gerechten klaarmaakt met behulp van verse streekproducten. Bekijk alle vacatures op Texel voor een uitgebreid overzicht. Heb jij alles in huis om in een restaurant of café aan de slag te gaan? Wie weet is dat leuke bijbaantje in de horeca op Texel dan wel voor jou!

Bijbaantje Texel zomer

Voor een uitdagend bijbaantje op Texel in de zomer ben je bij Waddenvacatures.nl aan het juiste adres! Bij ons vind je precies het werk dat je zoekt. Ook in andere seizoenen kunnen ze op de eilanden jouw hulp goed gebruiken. Als je tijdelijk werk verricht, zal je werkgever voor huisvesting zorgen. Nog een reden waarom een baantje op de Waddeneilanden zo leuk is! Bekijk alle vacatures om werk te vinden dat helemaal bij je past. Een bijbaantje op Texel in de zomer vormt een periode van je leven die je voor altijd bij zal blijven.

Kok Strandpaviljoen Paal 9 Texel

Voor ons strandpaviljoen op de zuidpunt van Texel, zijn we op zoek naar fijne collega’s voor de keuken. Wij bieden volop kansen om je culinaire vaardigheden verder te ontwikkelen.

1 Dec 2023 - 1 Dec 2024

Medewerker Housekeeping BIJ JEF

Dankzij jou kunnen onze gasten iedere dag ongehinderd genieten van al het moois BIJ JEF. Begin jij graag opgeruimd en netjes de dag?

1 Dec 2023 - 1 Dec 2024

Chef de Partie Hotel Restaurant BIJ JEF

Als chef de partie denk je mee en is jouw bijdrage aan het creatieve proces erg belangrijk! Bij Jef heeft vacatures voor zowel het seizoen als voor langere tijd.

1 Dec 2023 - 1 Dec 2024

Zelfstandig werkend gastheer/vrouw Hotel Restaurant BIJ JEF

Jouw passie voor gastronomie en wijn zorgt ervoor dat het de gasten aan niets hoeft te ontbreken. Ben jij de inspirerende en gastvrije professional die ons team aanvult?

1 Dec 2023 - 1 Dec 2024

Bediening mw maart/november 2024 (Texel)

Leuk en afwisselend werk, wie wil dat nu niet! Samen met jouw collega’s zorg je voor de bediening, je neemt de bestellingen op en serveert de borden uit. Voor deze leuke zaak zoeken wij 2 leuke medewerksters Nederlands en Duits sprekend voor de periode 1 maart tot 1 november.

1 Mar 2024 - 1 Nov 2024

Groenvoorziener vakantiepark Texel

De leukste baan? Voor jou wel! groenvoorziener weet jij wat er voor nodig is om er voor te zorgen dat het vakantiepark netjes onderhouden blijft. Ben jij graag buiten bezig en heb je liever groene vingers dan schone handen? Dan hebben wij voor jou een superfunctie!

1 Jan 2024 - 1 Jan 2025

Fulltime bediening op Texel 2024

Combineer het eilandleven met jouw gave om anderen een unieke ervaring te bezorgen. Zit horeca in jouw bloed? Kom vanaf maart 2024 werken bij het leukste familierestaurant van de Koog! Wij bieden een baan met personeelshuisvesting aan tot eind oktober!

1 Mar 2024 - 1 Nov 2024

Assistent Sommelier Hotel Restaurant BIJ JEF

Als assistent-sommelier van Bij Jef ben je onderdeel van onze bedieningsbrigade. Met jouw passie voor gastronomie en wijn, gedrevenheid en enthousiasme voor het vak, draag je bij aan de ultieme beleving van onze gast.

1 Dec 2023 - 1 Dec 2024

Verkoop medewerker Supermarkt Texel

Lijkt het je leuk om te werken in een supermarkt op een vakantiepark en kom je graag in contact met onze gasten? Dan is deze baan zeker iets voor jou!

1 May 2024 - 1 May 2025

Keukenhulp / Kok (Texel FT incl. Huisvesting)

Zoek jij een leuke baan op Texel? Kom vanaf maart 2024 werken als kok of keukenhulp bij dit reuzegezellige restaurant in de Koog! Als kok of keukenhulp werk je onder leiding van ervaren koks die jou alle fijne kneepjes van de Texelse keuken kunnen bijbrengen! Heb jij je sporen in de keuken al verdiend, wij hebben ook een positie beschikbaar als zelfstandig werkend kok! 

1 Mar 2023 - 1 Nov 2024