Bijbaantje Texel

Geld verdienen is nog nooit zo leuk geweest als met een bijbaantje op Texel! Je bent immers in één van de mooiste omgevingen van Nederland, je kunt van zon, zee en strand genieten en je houdt er financieel gezien nog wat aan over ook. Hoe mooi wil je ‘t hebben? Er zijn genoeg restaurants, campings en andere commerciële bedrijven die jouw hulp goed kunnen gebruiken. Wil jij jouw expertise inzetten in de zomer of een ander seizoen? Dan is een bijbaantje op Texel precies wat je zoekt.

Bijbaantje horeca Texel

Kun jij de zomerdrukte aan op een Waddeneiland? Houd hier rekening mee als je je aanmeldt voor een bijbaantje in de horeca op Texel! In het hoogseizoen wemelt het van de toeristen, dagjesmensen en vakantiegangers uit alle windstreken. Enige ervaring is daarom handig als je over een strandpaviljoen wilt navigeren met een vol dienblad of het druk gaat krijgen in de keuken, waar je de lekkerste gerechten klaarmaakt met behulp van verse streekproducten. Bekijk alle vacatures op Texel voor een uitgebreid overzicht. Heb jij alles in huis om in een restaurant of café aan de slag te gaan? Wie weet is dat leuke bijbaantje in de horeca op Texel dan wel voor jou!

Bijbaantje Texel zomer

Voor een uitdagend bijbaantje op Texel in de zomer ben je bij Waddenvacatures.nl aan het juiste adres! Bij ons vind je precies het werk dat je zoekt. Ook in andere seizoenen kunnen ze op de eilanden jouw hulp goed gebruiken. Als je tijdelijk werk verricht, zal je werkgever voor huisvesting zorgen. Nog een reden waarom een baantje op de Waddeneilanden zo leuk is! Bekijk alle vacatures om werk te vinden dat helemaal bij je past. Een bijbaantje op Texel in de zomer vormt een periode van je leven die je voor altijd bij zal blijven.

Vakantiebaan: Reisbegeleider op één van de eilanden (incl. huisvesting)

De avontuurlijkste vakantiebaan op de Wadden! Waddenhop zoekt reisbegeleiders voor elk eiland. Je bent het aanspreekpunt voor onze gasten en organiseert de fietshuur, bagagetransporten en transfers. Je verzorgt de ontbijtjes begeleidt de kampmaaltijd en bent informatiepunt betreft de activiteiten op het eiland.

1 Jul 2022 - 31 Aug 2022

Zelfstandig werkende kok of hulp kok Texel

Kom jij werken bij Eetcafé de Rog, de gezelligste huiskamer van Texel? Wij zoeken een zelfstandig werkende kok of hulp kok voor ons eetcafé. Wil je werken in een gezellig team, heb jij zin in zon, zee en strand en ben een zomer of langer beschikbaar? Wij bieden, naast een mooie werkplek, een goed salaris en huisvesting aan.

24 Jun 2022 - 31 Oct 2022

Vakantiebaan Kassamedewerkers (incl huisvesting)

Klantvriendelijkheid en service dat is jouw drijfveer. Maak jij graag een goede indruk? Als kassamedewerker zorg jij er voor dat onze klanten tevreden de winkel verlaten. Past dit bij jou? Dan pas jij bij ons :-) 

4 Jul 2022 - 4 Jul 2023

Manager P&O Krim Texel

Als Manager P&O adviseer en ondersteun je directie, managers en medewerkers op het gebied van personeel en organisatie. Je bent verantwoordelijk voor het personeelsbeleid op onze 9 exploitaties. In het hoogseizoen zijn er meer dan 500 medewerkers werkzaam. Daarmee is het een zeer afwisselende functie binnen een prachtige werkomgeving.

22 Jun 2022 - 22 Jun 2023

Keuken medewerkers De Koog (inclusief huisvesting)

Voor één van de tofste strandpaviljoens van de De Koog zoeken wij keukenmedewerkers. Als keukenmedewerker ga je aan de slag als koks-assistent of spoelkeukenmedewerker. Wij zoeken medewerkers voor het hoog- en naseizoen!

6 Jul 2022 - 31 Dec 2022

Zelfstandig werkend kok Texel (met huisvesting)

Bij een vooraanstaand strandpaviljoen aan het strand van De Koog kunnen wij een fulltime baan als zelfstandig werkend kok aanbieden. Het loon wordt in overleg met de eigenaar bepaald aan de hand van kennis en kunde.

22 Aug 2022 - 1 Sep 2023

Zelfstandig werkend gastheer/vrouw Hotel Restaurant BIJ JEF

Jouw passie voor gastronomie en wijn zorgt ervoor dat het de gasten aan niets hoeft te ontbreken. Ben jij de inspirerende en gastvrije professional die ons team aanvult?

27 Jun 2022 - 13 Jun 2023

Financieel Administratief Medewerker

Ben jij een echte hoogvlieger? Kom werken als Financieel Administratief Medewerker bij Paracentrum Texel! Paracentrum Texel is een dynamisch bedrijf waar geen dag hetzelfde is.

27 Jun 2022 - 27 Jun 2023

Bedieningsmedewerker de Cocksdorp Texel (incl huisvesting)

Zoek jij een leuke baan op Texel? Bij Café Restaurant de Slufter vind je wat je zoekt. Een goed salaris, prettige werksfeer, een contract voor het seizoen of langer en huisvesting op Texel! Dat alles op de schitterende locatie nabij de Sluftervallei!

28 Jun 2022 - 14 Jun 2023

Zelfstandig werkend KOK Strandpaviljoen Kaap Noord Texel

Leukste baan aan het strand aangeboden! Benieuwd waarom? Bekijk de vacature!

23 Jun 2022 - 23 Jun 2023