Bijbaantje Texel

Geld verdienen is nog nooit zo leuk geweest als met een bijbaantje op Texel! Je bent immers in één van de mooiste omgevingen van Nederland, je kunt van zon, zee en strand genieten en je houdt er financieel gezien nog wat aan over ook. Hoe mooi wil je ‘t hebben? Er zijn genoeg restaurants, campings en andere commerciële bedrijven die jouw hulp goed kunnen gebruiken. Wil jij jouw expertise inzetten in de zomer of een ander seizoen? Dan is een bijbaantje op Texel precies wat je zoekt.

Bijbaantje horeca Texel

Kun jij de zomerdrukte aan op een Waddeneiland? Houd hier rekening mee als je je aanmeldt voor een bijbaantje in de horeca op Texel! In het hoogseizoen wemelt het van de toeristen, dagjesmensen en vakantiegangers uit alle windstreken. Enige ervaring is daarom handig als je over een strandpaviljoen wilt navigeren met een vol dienblad of het druk gaat krijgen in de keuken, waar je de lekkerste gerechten klaarmaakt met behulp van verse streekproducten. Bekijk alle vacatures op Texel voor een uitgebreid overzicht. Heb jij alles in huis om in een restaurant of café aan de slag te gaan? Wie weet is dat leuke bijbaantje in de horeca op Texel dan wel voor jou!

Bijbaantje Texel zomer

Voor een uitdagend bijbaantje op Texel in de zomer ben je bij Waddenvacatures.nl aan het juiste adres! Bij ons vind je precies het werk dat je zoekt. Ook in andere seizoenen kunnen ze op de eilanden jouw hulp goed gebruiken. Als je tijdelijk werk verricht, zal je werkgever voor huisvesting zorgen. Nog een reden waarom een baantje op de Waddeneilanden zo leuk is! Bekijk alle vacatures om werk te vinden dat helemaal bij je past. Een bijbaantje op Texel in de zomer vormt een periode van je leven die je voor altijd bij zal blijven.

Medewerker huishouding (Texel)

In ons huishouding team is er ruimte voor fijne collega's die samen met ons kunnen zorgen voor de perfecte hotelbeleving.

1 Feb 2022 - 1 Feb 2023

Zelfstandig werkend kok | chef de partie | keuken medewerker

Gezelligste strandpaviljoen van Nederland zoekt: een zelfstandig werkend kok | chef de partie | keuken medewerker Wij liegen niet als we zeggen dat wij al 11 jaar lang de beste werkgever van Texel zijn. Benieuwd waarom? Bekijk de vacature!

1 Feb 2022 - 1 Dec 2022

Sous-chef strandpaviljoen Kaap Noord Texel

Gezelligste strandpaviljoen van Nederland zoekt: Sous-chef Wij liegen niet als we zeggen dat wij al 11 jaar lang de beste werkgever van Texel zijn. Wil jij onderdeel zijn van ons succes? Bekijk dan de vacature!

1 Feb 2022 - 1 Feb 2023

Gastvrouw | gastheer | medewerker bediening

Gezelligste strandpaviljoen van Nederland zoekt: Gastvrouw | gastheer | medewerker bediening Wij liegen niet als we zeggen dat wij al 11 jaar lang de leukste werkgever van Texel zijn. Benieuwd waarom? Bekijk de vacature!

1 Feb 2022 - 1 Dec 2022

Fulltime bediening op Texel (incl huisvesting)

Combineer het eilandleven met jouw gave om anderen een unieke ervaring te bezorgen. Zit horeca in jouw bloed? Kom werken bij het leukste familierestaurant van de Koog! Wij bieden een baan met personeelshuisvesting aan. Wij zoeken medewerkers die tot tenminste oktober kunnen komen werken en wonen op Texel.

1 Mar 2022 - 30 Nov 2022

Bedieningsmedewerker de Cocksdorp Texel (incl huisvesting)

Zoek jij een leuke baan op Texel? Bij Café Restaurant de Slufter vind je wat je zoekt. Een goed salaris, prettige werksfeer, fulltime jaarcontract en huisvesting op Texel! Dat alles op de schitterende locatie nabij de Sluftervallei!

17 Jan 2022 - 3 Jan 2023

Zelfstandig werkend kok Texel (fulltime incl. huisvesting)

Ben jij een ‘allrounder’ die met smaken durft te spelen en tegelijkertijd oog heeft voor detail? Onze keuken wil gasten verrassen aan tafel. En dat elke middag en avond op rij! Een continue, hoge kwaliteit is zeker de ‘standaard’ waar wij voor gaan. Dat doen we met een professioneel en gevarieerd team.

1 Feb 2022 - 1 Feb 2023

Kok / Keukenhulp strandpaviljoen (wonen en werken op Texel)

Lekker koken!! Heb jij de "Paal 28 style", is voor jou niets te dol en sta jij als kok je mannetje tijdens een drukke lunch of diner? Wij bieden jou per direct een leuke baan op één van de gezelligste en meest bezochte strandpaviljoens van Noord-Holland.

14 Jan 2022 - 31 Dec 2022

Bediening Strandpaviljoen m/v (wonen en werken op Texel)

Voor pittige collega's is er het gehele jaar door plaats in de bediening bij Strandpaviljoen Paal 28. Motivatie, inzicht, inzet en een prettige persoonlijkheid vinden wij belangrijker dan een duizelingwekkend CV.

14 Jan 2022 - 31 Dec 2022

Medewerker Horeca

Dankzij jou kunnen mensen heerlijk eten met geweldige service en is hun verblijf in ons vakantiepark nóg beter.

12 Jan 2022 - 1 Dec 2022