Bedrijfsleider

Bedrijfsleider Strandpaviljoen ’t Badhuys, inclusief woonruimte

Publicatiedatum: 1 okt 2022
Vlieland
8899BV
36 - 37 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Als bedrijfsleider van ons strandpaviljoen ben je de drijvende kracht van ’t Badhuys. Samen met het team zorg je voor een perfecte bedrijfsvoering. Jij hebt de dagelijkse verantwoordelijkheid over het reilen en zeilen van alle afdelingen van ’t Badhuys met uitzondering van de keuken. Je werkt mee, loopt voorop, hebt overzicht, neemt verantwoordelijkheid en zorgt voor sturing. Jij hebt alle zaakjes onder controle en vindt het leuk om oplossingen te bedenken voor eventuele problemen!

Natuurlijk zijn wij een seizoenbedrijf, dit betekend dat we in de zomer zo’n 75 collega’s hebben. In de winter maanden zijn we met het vaste team van ongeveer 30 mensen. Het inwerken, begeleiden en plannen van de nieuwe collega’s is een belangrijke taak voor jou. Jij bent een motiverende, coachende en enthousiaste teambuilder die graag de handen uit de mouwen steekt. Jij houdt in elke situatie goed het overzicht, weet de kwaliteit en service te waarborgen en gaat alleen voor de beste prestaties. Jouw passie voor de horeca straal je uit en draag je over aan je collega’s.

Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de financiële kant. Je verantwoord de cijfers naar de directie en komt met ideeën/ oplossingen. Je weet goed welke resultaten van jou en het bedrijf verlangd worden en kunt plannen omzetten in actie. Je bent een echte motivator voor het team en bent van nature open en natuurlijk… gastvrij!

Wat we van jou verwachten


 • Jij hebt affiniteit met de horeca.

 • Gastvrij, slim, flexibel, oplossingsgericht, open en spontaan: Dit zijn jouw eigenschappen!

 • Werkervaring in een zelfde functie of je bent toe aan de volgende stap in je Hospitality carrière.

 • Communicatie, oplossen van bijzonderheden, commercieel handelen en leidinggeven: Hier blink jij in uit!

 • Bij voorkeur heb je een afgeronde opleiding Hotelmanagement (of gerelateerd) op HBO of MBO niveau en/of ervaring in een soortgelijke functie.

 • Je hebt goed inzicht in roosteren en cijfers.

 • Samen met het team maak jij van iedere dag een nieuw avontuur, je weet je collega’s te motiveren en te inspireren.

Wat we je bieden

 • Groeikracht: Werken binnen een groeiende hotelketen waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen en kunt doorgroeien.
 • Interne kost en inwoning
 • Betrouwbaarheid: Salaris altijd op tijd volgens de CAO normen, daarnaast bouw je ook vakantie uren en vakantiegeld op.
 • 30/30 Member: Naast het salaris, biedt WestCord Hotels nog meer toffe dingen aan voor alle members, zoals: €30,- per overnachting in onze hotels// 30% korting op WestCord producten // reiskostenvergoeding // interne trainingen van onze eigen Hospitality trainster //  ieder jaar een groot personeelsfeest op een toffe locatie.
 • Aanbrengbonus: Een netto bonus van 250 euro, wanneer je voor ons een nieuw personeelslid vindt!
 • Dagelijks een gezamenlijke lunch en diner, lekkere koffie en veel fruit. Een goed moment om bij te praten met je collega’s.
 • Goede regeling voor nabestaanden- en aanvullend ouderdomspensioen.

Heb jij het WestCord DNA in je?! Ons doel is om jou ‘part of the family’ te laten voelen!

Wie we zijn

‘t Badhuys is het enige strandpaviljoen op het eiland en gelegen op een steenworp afstand van Strandhotel Seeduyn. Vlieland is een toeristisch eiland met grote witte stranden en een gezellig dorp, met de nodige kroegen. In de zomer wordt het wel Vliebiza genoemd, in de winter is het vooral een plek om met jouw collega’s te genieten van de ons-kent-ons gezelligheid. Daarnaast heeft Vlieland ook prachtige natuur.

Maar… werken bij WestCord betekent niet alleen maar rennen en zweten tijdens je shift. Want, naast een harde werker, zijn wij ook op zoek naar iemand die met ons de zee induikt, iemand die het leuk vind om nieuwe mensen te leren kennen, vrije uren zonnend of surfend door te brengen op het strand, iemand die de werkdag af wil sluiten met een gezellige borrel of een kampvuur op het strand! Want naast dat we collega’s zijn, zijn we ook een hechte familie bij WestCord.

WestCord Hotels is een Nederlands familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar bestaat. Vanuit het allereerste hotel, Hotel de Wadden op Vlieland is het bedrijf gegroeid. Inmiddels telt de groep 16 hotels verspreid over heel Nederland. Waaronder een aantal iconische hotels, zoals Hotel New York Rotterdam, het ss Rotterdam en Hotel Jakarta Amsterdam. Wij zijn pas tevreden als we tevreden gasten hebben en daar is alles op gericht! Betrokken, oprecht, persoonlijk en stoer. Dat is waar WestCord Hotels voor staat.

Informatie sollicitatie

Wil je reageren op deze vacature? Vul direct het onderstaande sollicitatieformulier in! Voor vragen kun je ons via onderstaande gegevens bereiken Personeelszaken Westcord Hotels
Telefoon: 0517-432040
Fax: 0562-452664
E-mail: pz@westcordhotels.nl

Soliciteer via WhatsApp