Bedieningsmedewerk(st)er Ontbijt lunch diner m/v (Texel FT/PT)

Is gastvrijheid jouw tweede natuur? Creëer jij samen met jouw creatieve collega’s van de keuken een smaakvolle culinaire beleving voor jouw gasten? Als ontbijt- bediening medewerker kun jij je helemaal laten gaan!

Publicatiedatum: 24 jul 2021
15 jul 2021 - 31 dec 2021
Texel
1796NK
20 - 38 uur
VMBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Wij zoeken leuke collega’s die net als wij passie hebben voor gastvrijheid. Want gastvrijheid is als liefde; dat ontvang je en is niet te koop. Ben jij het roerend met ons eens? Reageer dan snel en kom werken bij Hotel Tatenhove!

De werkzaamheden bestaan uit het verwelkomen van de gasten, bedienen in de lounge, het terras en het uitserveren van het diner en het lopen van ontbijt- of avonddiensten. Kortom, samen met je collega’s onze gasten een onvergetelijk verblijf bezorgen!

Voor deze functie zijn wij op zoek naar kandidaten met eigen huisvesting op Texel.

Wat we van jou verwachten

Je bent gastvrij, flexibel en spontaan en zorgt er graag voor dat het aan de gasten niets ontbreekt. Jij doet je werk met een glimlach want een glimlach kost je niets en doet wonderen! Zie jij jezelf al werken bij Hotel Tatenhove? Dan komen we graag met jou in contact. Na een kennismakingsgesprek kunnen we direct een proefochtend inplannen.

Wat we je bieden

Een afwisselende en leuke baan bij Landgoed Hotel Tatenhove. De functie als medewerker bediening kan zowel fulltime als parttime worden betrokken; het aantal te werken uren bepalen wij in overleg met jou. Werktijden variëren vanochtend tot middagen avond.

Wij bieden contracten voor zowel bepaalde- als onbepaalde tijd, fulltime en parttime aan. Salaris per 4 weken. 8% vakantietoeslag, Overuren en vakantiedagen: tijd voor tijd in laagseizoen.

Wie we zijn

Landgoed Hotel Tatenhove is gelegen op één van de mooiste plekjes van Texel. Het hotel is omgeven door natuur en heeft een unieke ligging aan de zuidelijke rand van badplaats ‘De Koog’. Het strand, het dennenbos, Nationaal Park Duinen van Texel, en het centrum van het dorp zijn te voet gemakkelijk te bereiken.

Informatie sollicitatie

Het is de kunst om kansen te grijpen. Grijp jij deze kans? Sollicitaties ontvangen wij graag met CV via onderstaand formulier of op info@hoteltatenhove.nl

Voor meer informatie kun je bellen met: Dhr. Angar van der Spek tel. 0222317274

Sollicitatieformulier
Liefst wordt ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden