Bedieningsmedewerker De Cocksdorp Texel

Een leuke baan op Texel! Bij Café Restaurant de Slufter vind je wat je zoekt. Een goed salaris en een prettige werksfeer. Dat alles op de schitterende locatie nabij de Sluftervallei op Texel!

Publicatiedatum: 26 feb 2024
1 mrt 2024
Texel
1795KM
38 - 40 uur
VMBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Wat wij het allerbelangrijkst vinden? Dat is dat jij plezier hebt in je werk en het leuk vindt om mee te werken aan het succes van restaurant de Slufter. Tot jouw voornaamste taken behoren het opnemen van bestellingen en uitserveren van dranken en gerechten. Als je bij restaurant de Slufter gaat werken hoef je geen ervaring te hebben, wij kunnen je alles leren.

Restaurant de Slufter is op zoek naar vriendelijke en vlotte collega's. Ben jij op zoek naar een leuke baan die voldoende zekerheden biedt op werk, voor de schoolvakantie(s) het gehele toeristisch seizoen of voor onbepaald tijd, dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie!

Wat we van jou verwachten

Voor deze functie zoeken wij een collega met de volgende persoonlijke eigenschappen en vaardigheden:


  • Enthousiast en vriendelijk

  • Collegiaal

  • Flexibel

  • Gastvrij en sociaal

Wat we je bieden

Prettig werken in een collegiaal team staat bij ons centraal en vormt de basis voor de ontspannen gastvrijheid die onze gasten zo weten te waarderen.

Op het nabijgelegen vakantiepark Slufteroord kunnen wij medewerkers van het vaste land van huisvesting voorzien. Onze collega’s bieden wij een goed salaris, het aantal uren bepalen wij in overleg met jou.

Wie we zijn

Cafér-restaurant ‘De Slufter’ is gelegen aan het gelijknamige natuurgebied dicht bij bungalowpark Slufteroord. De Slufter is een grotendeels door duinen omsloten kwelderlandschap die in open verbinding met de Noordzee staat. De Slufter is het bekendste natuurgebied van Texel en trekt jaarlijks veel bekijks. Voor- of na een wandeling door dit prachtige natuurgebied is ons restaurant bij uitstek de plaats om heerlijk te genieten van een hapje en een drankje, een lunch of diner.

Informatie sollicitatie

Heb jij interesse in onze vacature dan horen wij dit graag! Stuur je CV naar info@deslufter.nl of reageer via onderstaand sollicitatie formulier.

Voor meer informatie kun je bellen of appen naar Geert van der Star 06-13405341

Soliciteer via WhatsApp

of via onderstaand formulier

Sollicitatieformulier
Liefst word ik benaderd via:

Maximum file size: 8MB

Maximum file size: 8MB

Privacyvoorwaarden