Bedieningsmedewerker Schiermonnikoog m/v

Wij zijn per direct op zoek naar een leuke medewerker bediening voor een mediterraan restaurant op Schiermonnikoog.

Publicatiedatum: 16 sep 2021
17 sep 2021 - 30 nov 2021
Schiermonnikoog
9166LD
38 - 40 uur
MBO
fulltime
10,93 per uur
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Als medewerker bediening zorg je ervoor dat het aan de gasten niets ontbreekt en dat ze goed bediend worden. De functie en de verantwoordelijkheden worden ingericht naar kennis en kunnen van de medewerker. Minder ervaren krachten worden daarom ook uitgenodigd te solliciteren.

Wij zoeken een medewerker bediening die fulltime beschikbaar is en tenminste zes aaneengesloten weken kan komen werken. De werkweek bestaat uit vijf dagen in de week van plus minus 38 uren.

Wat we van jou verwachten

Wij zoeken een betrouwbare en goed gehumeurde medewerker bediening die van aanpakken weet en een leergierige houding heeft. Ervaring in een soortgelijke functie is uiteraard mooi meegenomen maar beslist geen vereiste.

Wat we je bieden

Wij bieden kost en inwoning en en salaris conform Horeca CAO.

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Voor informatie en sollicitatie kun je reageren via onderstaande link / button.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 10 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Ambitie & Beschikbaarheid