Bedieningsmedewerker Schiermonnikoog 2022

Zoek jij een leuke baan met huisvesting? Wij zoeken een medewerker bediening voor een mediterraan restaurant op Schiermonnikoog. 

Publicatiedatum: 28 nov 2021
1 apr 2022 - 31 dec 2022
Schiermonnikoog
9166LD
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Als medewerker bediening zorg je ervoor dat het aan de gasten niets ontbreekt en dat ze goed bediend worden. De functie en de verantwoordelijkheden worden ingericht naar kennis en kunnen van de medewerker. Minder ervaren krachten worden daarom ook uitgenodigd te solliciteren.

Wij zoeken een medewerker bediening die fulltime beschikbaar is en tenminste zes aaneengesloten weken kan komen werken. De werkweek bestaat uitvijf dagen in de week van plus minus 38 uren.

Wat we van jou verwachten

Wij zoeken een betrouwbare en goed gehumeurde medewerker bediening die van aanpakken weet en een leergierige houding heeft. Ervaring in een soortgelijke functie is uiteraard mooi meegenomen maar beslist geen vereiste.

Wat we je bieden

Wij bieden kost en inwoning en en salaris conform Horeca CAO.

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Voor informatie en sollicitatie kun je reageren via onderstaande link / button.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Ambitie & Beschikbaarheid