Bedieningsmedewerker Terschelling (incl. huisvesting)

Onze gasten een topavond bezorgen is alles wat telt bij Gastrobar Onder de Pannen. Bij Onder de Pannen werk je in een team met passie voor goed eten en het serveren daarvan.

Publicatiedatum: 28 nov 2023
1 dec 2023 - 1 dec 2024
Terschelling
8891HS
38 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Ervaren

Functie-inhoud

Gastrobar Onder de Pannen op Terschelling is op zoek naar een leuke collega voor het bedieningsteam. Binnen ons gezellige familie bedrijf geven wij jou de gelegenheid jezelf te ontwikkelen in de gastronomie. Samen met jou zorgen we ervoor dat onze gasten genieten van een ontspannen en smaakvol avondje uit.

Wij serveren goed eten dat met passie wordt bereid. Focus ligt op de internationale keuken, met een grote liefde voor lokale producten. Onder de Pannen heeft een grote diversiteit aan drankjes in het assortiment, waaronder een goed gevulde wijnklimaatkast, diverse soorten -wisselende- bieren, whisky’s, cocktails. Onze (speciaal)koffies worden op de klassieke Italiaanse wijze gemaakt.

Wat we van jou verwachten

Als medewerker bediening ben je verantwoordelijk voor je eigen wijk binnen het restaurant. De gast moet zich te allen tijde welkom en op zijn of haar gemak voelen, van een medewerker bediening verwachten wij daarom dat je plezier in je werk hebt en met een glimlach in het restaurant staat. Je bent communicatief sterk en functioneert goed in een groep.

Wat we je bieden

Wij bieden je een professionele werkplek, in een fijn team. Bij Onder de Pannen vinden wij teamspirit erg belangrijk; een goed team staat garant voor tevreden gasten. Onze gastrobar heeft recentelijk een fikse verbouwing ondergaan en beschikt het over een moderne keuken met de beste apparatuur en gereedschappen om mooie gerechten te maken. Het salaris wordt bepaald aan de hand van ervaring, passie en inzet. Huisvesting is aanwezig.

Wie we zijn

Onder de Pannen is een sfeervolle gastrobar centraal op het eiland Terschelling, in het dorp Midsland. Er wordt veel gekookt met lokale ingrediënten en aan iedere bezoeker is gedacht. Voor zowel de vleeseter, als de visliefhebber en de vegetariër staan er voldoende opties op de kaart. Naast onze uitgebreide wijnkaart serveren wij tientallen soorten -wisselende- bieren en maken wij (speciaal)koffies met liefde. Van onze riante moestuin oogsten en serveren wij in het seizoen veel verse groenten en kruiden. Wij hebben een passie voor de horeca en als jij dat ook hebt: join us!

Informatie sollicitatie

Ben je geïnteresseerd? Bel dan gauw met Pieter en Sanne Tjepkema op 06-13205514. Je kunt ook jouw CV versturen naar info@onderdepannen.eu of reageren via het sollicitatieformulier.

Op onze website vind je meer info, waaronder de huidige menukaart. Check ook onze onze socials!

Soliciteer via WhatsApp

of via onderstaand formulier

Sollicitatieformulier
Liefst word ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden