Bedieningsmedewerker Flaman Terschelling

Lijkt het jou leuk om te werken in het hartje van West-Terschelling? Gelegen aan het Brandarisplein heeft ons restaurant een groot zonneterras. Met het uitzicht op vuurtoren de Brandaris en het levendige plein is er altijd wat te zien en te beleven. Er is geen dag hetzelfde!

Publicatiedatum: 22 mrt 2023
17 mrt 2023
Terschelling
8881 BS
38 - 40 uur
VMBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Per direct zijn wij op zoek naar enthousiaste collega’s om ons team te versterken!

Wij staan de gehele dag voor de gasten klaar. In de ochtend voor koffie met gebak. Overdag op het gezellig, drukke zonneterras voor lunch of een zomerse cocktail of speciaal biertje met een hapje. En in de avond voor een heerlijk diner. Onze specialiteit ligt bij verse vis, oesters en kreeft, maar we hebben voor ieder wat wils!

Wij hebben een overwegend jong team en vinden teamgevoel erg belangrijk. We doen het werk met zijn allen en helpen elkaar waar nodig, dit draagt bij aan een gezellige werksfeer. Lijkt het jou leuk om op Terschelling te werken? Per direct zijn wij op zoek naar enthousiaste collega’s die ons team voor het seizoen (of langer) kunnen komen versterken.

Wat we van jou verwachten

Bedieningsmedewerker fulltime/parttime:
Wij zoeken een gemotiveerd iemand die zelfstandig een wijk kan lopen en een verantwoordelijkheidsgevoel heeft. Enige ervaring is belangrijk.

Bedieningsmedewerker parttime: weekenden/vakanties/Oerol:
Ook zijn wij voor de weekenden/Oerol-dagen/vakanties op zoek naar enthousiaste collega’s. Ervaring is niet vereist, maar wel altijd mooi meegenomen. Wij vinden het belangrijk dat je leergierig bent, enthousiasme toont, de gast met een glimlach te woord kan staan en plezier
hebt in het werk!

Wat we je bieden

Wij bieden een goed salaris (boven cao), huisvesting indien nodig en een team waarin je kan groeien en de ruimte krijgt mee te denken. En dat allemaal op het mooie Terschelling. Naast werk zijn er veel leuke activiteiten te doen en mooie dingen te zien. Op je vrije dag met collega’s naar het strand, terrasjes pakken of genieten van de natuur! De werkweek is bij ons maximaal vijf dagen. De mogelijkheden zijn groot, fulltime/parttime/weekenden/vakanties. Stuur gerust een email om kennis te maken en de opties te bespreken.

Wie we zijn

Gelegen aan het Brandarisplein heeft restaurant Flaman een groot zonneterras. Met het uitzicht op vuurtoren de Brandaris en het levendige plein is er altijd wat te zien en te beleven. Er is geen dag hetzelfde!

Wij staan de gehele dag voor de gasten klaar. In de ochtend voor koffie met gebak. Overdag op het gezellig, drukke zonneterras voor lunch of een zomerse cocktail of speciaal biertje met een hapje. En in de avond voor een heerlijk diner.

Informatie sollicitatie

Wil jij bij ons werken en in je vrije tijd genieten van het leuke West-Terschelling. Stuur gerust een email of reactie via onderstaand formulier om kennis te maken en de opties te bespreken.

Sollicitatieformulier
Liefst word ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden