Bedieningsmedewerker Bries20 Texel

Een toffe baan aan het strand! Strandpaviljoen Bries20 is net even anders, persoonlijk en exclusief. Maak jij het verschil? Kom dan werken bij Bries20!

Publicatiedatum: 4 feb 2023
1 feb 2023 - 1 feb 2024
Texel
1796 AA
38 - 40 uur
VMBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Hoe jij zelf graag geholpen zou willen worden zo bedien jij jouw gasten. Een dekentje als het koud is of een glas water op warme dagen bij de koffie. Jij hebt oprechte interesse voor jouw gasten want echt contact maken dat is toch eigenlijk het allerleukste van ons werk.

Spreekt jou dit aan, dan pas je bij Bries20! Samen met ons team maken we wat Bries 20 is een druk bezocht en gezellig strandpaviljoen op het strand van de populaire badplaats de Koog.

Wat we van jou verwachten

Samenwerking is de sleutel, daarom verwachten wij van jou dat je een kei bent in teamwork. Samen zorgen we ervoor dat het op een drukke dag op rolletjes loopt in de gezellige (werk)sfeer waarom Bries20 bekend staat.

Ervaring in de bediening is niet persé noodzakelijk. Plezier in jouw werk is uiteindelijk het allerbelangrijkst, de rest kunnen wij jou leren :-)

Wat we je bieden

Woon-/slaapruimte aanwezig
Een gezellige werkomgeving bij een informele organisatie
Lange termijn; mogelijkheden tot doorgroeien
Goede opledings- en ontwikkelingsmogelijkheden
Afwisselend en uitdagend werk
Een aangename en collegiale werksfeer
Goed salaris
Prima secundaire arbeidsvoorwaarden

Wie we zijn

Bries20 is dé ontmoetingsplek voor levensgenieters aan de Texelse kust. Het team van Bries20 serveert de mooiste wijnen, culinaire bites to share en de heerlijkste koffiecreaties op een fantastische locatie. Relax, en ontdek de heerlijke smaken van onze keuken, zowel voor lunch, borrel of diner aan zee. Laat je verwennen door onze koks. Wij werken alleen met dagverse seizoen producten. De à la carte kaart wisselt geregeld en verandert met de seizoenen mee.

Informatie sollicitatie

Wil jij werken bij Bries20? Reageer via onderstaand formulier of mail ons via info@bries20.nl en laten je zo snel mogelijk weten wat wij jou kunnen bieden.

Soliciteer via WhatsApp

of via onderstaand formulier

Sollicitatieformulier
Liefst word ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden