Bedieningsmedewerker bij BOSQ

Bedieningsmedewerker bij BOSQ, een baan waarin passie en plezier hand in hand gaan. Een baan bij één van de leukste bedrijven van Texel waar je gerechten presenteert als een waar feestje van kleuren, geuren en smaken.

Publicatiedatum: 2 apr 2020
1 mei 2020 - 9 mrt 2021
Texel
1797RJ
32 - 38 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Bij Bosq bieden wij jou de mogelijkheden om te groeien en te bloeien in een professionele en collegiale werksfeer. Wil jij net als ons graag net dat beetje meer geven, deel jij onze passie en wil graag meewerken aan een optimale gastbeleving. Dan verwelkomen we je graag in ons gezellige BOSQ-team

Wat we van jou verwachten

Passie voor het vak en aandacht voor onze gasten zijn voor ons de belangrijkste criteria. Dus ook als je nog niet zo veel ervaring hebt in de bediening kun je bij ons aan de slag, wij brengen je graag de fijne kneepjes van het vak bij.

Wat we je bieden

Voor wat betreft de invulling van de functie zijn jouw wensen voor ons van belang. Zoek je een fulltime baan of juist parttime voor lange of korte tijd wij bespreken graag met jou de mogelijkheden. Wij bieden een goed salaris boven CAO. Werktijden zijn vanaf 12:00 (of later) tot sluit.

Omdat wij geen huisvesting kunnen bieden zoeken wij een kandidaat met eigen woon / verblijf op Texel.

Wie we zijn

BOSQ the spirited restaurant laat zich vrij vertalen als levendig, fris, vrij en bruisend. Zo kun je onze werksfeer ook het beste beschrijven. Een team van jonge mensen die vol van liefde voor het vak en een vleugje temperament voor de mooiste resultaten gaan.

Informatie sollicitatie

We zoeken iemand die parttime of fulltime in de bediening wil komen werken. Bel of mail ons: 0222-315541 of info@bosq.nl

Sollicitatieformulier
Liefst wordt ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden