Bediening Strandpaviljoen m/v (wonen en werken op Texel)

Voor pittige collega's is er het gehele jaar door plaats in de bediening bij Strandpaviljoen Paal 28. Motivatie, inzicht, inzet en een prettige persoonlijkheid vinden wij belangrijker dan een duizelingwekkend CV.

Publicatiedatum: 5 jun 2023
30 mei 2023
Texel
1795MC
38 - 40 uur
VMBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Ben jij op zoek naar een baan en kun je een deel van het seizoen of het gehele jaar komen werken? Bij Strandpaviljoen Paal 28 kun je per direct beginnen!

De werkzaamheden:
Het bedienen van gasten in ons restaurant en op het terras (opnemen, serveren en afrekenen van de bestellingen en afruimen) en het verrichten van werkzaamheden ter voorbereiding van de bediening zoals het opdekken van tafels, indelen van reserveringen, bijvullen van de (dranken)voorraad en het klaarzetten van het terras.

Daarnaast zorg je er voor dat de werkruimte volgens de gestelde normen wordt schoongemaakt en achtergelaten. De werkzaamheden vinden zowel overdag als ’s avonds plaats.

Wat we van jou verwachten

Je bent gericht op gastvrijheid en gastvriendelijkheid en gaat bewust om met algehele hygiëne richtlijnen die gelden voor een horecabedrijf. Je bent representatief en vriendelijk in de omgang naar zowel collega's als gasten en vindt het leuk om in een groot team te werken.

Werktijden:
De werkzaamheden vinden zowel overdag als ’s avonds plaats.
Van parttimers verwachten we dat je minstens 3 diensten per week kunt draaien.

Wij zoeken collega's die per direct en bij voorkeur voor langere tijd op Texel kunnen werken en verblijven.

Wat we je bieden

Een (jaar)betrekking bij één van de gezelligste en meest bezochte strandpaviljoens van Noord-Holland. Je werkt in een divers en gemotiveerd team in een altijd gezellige en dynamische werkomgeving met uitzicht op het mooiste strand van Nederland.

De mogelijkheid om bij goed functioneren door te groeien.
Fulltime als parttime contract mogelijk (ook tijdens corona beperkingen)
Een salaris conform de Horeca CAO, afgestemd op je kennis en ervaring.
Onderdak en vervoer in de vorm van een fiets worden voor je geregeld!

Wie we zijn

Paal 28, het gezelligste en meest bezochte strandpaviljoen van Noord Holland! Je vindt ons paviljoen in het noorden van Texel, omgeven door een prachtig natuurgebied. Zitplaatsen op terras 150. Binnen 150 plaatsen. Uitgifte vanuit de keuken voor snacks om mee te nemen en op het strand zelf een kiosk die de verkoop regelt van diverse consumpties om mee naar het strand te nemen. Meer informatie zie www.paal28.nl

Informatie sollicitatie

Zie jij een baan als medewerker bediening op strandpaviljoen Paal 28 helemaal zitten? Mail dan snel je cv met motivatie via het sollicitatie formulier via onderstaande button 'solliciteer online'.

Graag ontvangen wij je sollicitatie aangevuld met onderstaande gegevens:
Naam
Adres
Sofinummer
Plaats
Geboortedatum
Telefoonnummer
Emailadres
CV
Beschikbare periode om te werken.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ivonne Boom op paal28@live.nl

Soliciteer via WhatsApp

of via onderstaand formulier

Sollicitatieformulier
Liefst word ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden