Bediening Strandpaviljoen Ameland (huisvesting aanwezig)

Wil jij werken bij een bedrijf waar altijd wat te beleven valt? Word per ingang van mei / juni bediening medewerker op Ameland! Huisvesting is aanwezig!

Publicatiedatum: 1 apr 2020
1 jun 2020 - 1 jun 2021
Ameland
9164KA
30 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Als medewerker bediening vinden wij het belangrijk dat je bij ons past en een boegbeeld kan zijn voor het paviljoen. Jouw houding en uitstraling zorgen ervoor dat onze gasten graag weer bij ons terugkomen. Je weet het overzicht te bewaren en op piekmomenten het hoofd koel te houden.

Verwacht jij meer van je baan als medewerker bediening maar heb jij evenzoveel te bieden dan komen wij graag met jou in contact!

Wat we van jou verwachten

Verveling? Nee dat is niets voor jou. Niks stilzitten op een regenachtige dag maar lekker de schouders eronder en de bloemetjes buiten zetten want bij ons schijnt de zon. Jouw gastvrijheid en no-nonsense instelling zijn het visitekaartje voor het paviljoen. Affiniteit met het vak is belangrijker dan ervaring want alles valt te leren.

Wat we je bieden

Waddenvacatures recruitment verzorgt de werving & selectie voor deze vacature. Het sollicitatiegesprek voer je aan tafel bij onze opdrachtgever. Bij gebleken geschiktheid treed je rechtstreeks in dienst bij het dit restaurant.

  • beloning en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Recreatie, dit houdt onder andere in een toeslag van 25% op de gewerkte uren op zondagen,
  • een hecht en stabiel team, dat bestaat uit horeca-professionals,
  • een jaar betrekking met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd,
  • indien nodig zeer goede woonvoorziening,
  • allerlei extra’s zoals goede fooi, werkkleding en kosteloos deelname aan trainingen en cursussen.

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Wil jij graag werken en wonen op één van de mooiste plekken van Nederland en wil je net als onze gasten genieten van die heerlijke vakantie-vibe van Ameland? Reageer dan snel op onze vacature!

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX 8M

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Ambitie & Beschikbaarheid