Bediening of Keukenmedewerker Schiermonnikoog

Zoek jij een leuke baan met huisvesting? Wij zoeken een nieuwe collega voor één van de gezelligste restaurantjes op Schiermonnikoog. Het betreft een jaarcontract met uitzicht op vaste aanstelling.

Publicatiedatum: 25 jun 2022
29 jun 2022 - 29 jun 2023
Schiermonnikoog
9166LD
32 - 38 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Met zijn allen zorgen wij ervoor dat onze gasten en gezellige avond hebben lekker eten en drinken en bovenal goed bediend worden. Ons historische pand is sinds 1935 in gebruik geweest als pension en vanaf 1980 als restaurant. De stijl samen met onze gastvrijheid maken van ons restaurant een plaats waar de authentieke Schiermonnikoogse gezelligheid beleefd en genoten kan worden.

Omdat we flexibel zijn in de opstelling van ons team zoeken wij een keuken of een bediening medewerker. De functie en de verantwoordelijkheden worden ingericht naar kennis en kunnen van de medewerker. Minder ervaren krachten worden daarom ook uitgenodigd te solliciteren!

Wat we van jou verwachten

Wij zoeken een betrouwbare collega die er zin in heeft om een jaar (of langer) op Schiermonnikoog te komen werken. Ervaring in de horeca is uiteraard mooi meegenomen maar beslist geen vereiste.

Als je onervaren bent in de horeca kijken we samen welke werkzaamheden jou het beste liggen in ons bedrijf. Ben je ervaren in de keuken of in de bediening dan bieden wij jou een functie en beloning naar ervaring.

Wat we je bieden

Wij bieden kost en inwoning en een salaris naar functie en ervaring.

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Voor informatie en sollicitatie kun je reageren via onderstaande link / button.

of via onderstaand formulier

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Ambitie & Beschikbaarheid