Bediening mw maart/november 2024 (Texel)

Leuk en afwisselend werk, wie wil dat nu niet! Samen met jouw collega’s zorg je voor de bediening, je neemt de bestellingen op en serveert de borden uit. Voor deze leuke zaak zoeken wij 2 leuke medewerksters Nederlands en Duits sprekend voor de periode 1 maart tot 1 november.

Publicatiedatum: 28 nov 2023
1 mrt 2024 - 1 nov 2024
Texel
1796CA
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Je werkt in een veelzijdige viszaak met een winkelgedeelte en een mooi terras aan het leuke dorpsplein. Je wordt fijn ingewerkt want een goede werksfeer vinden we belangrijk. Dit is dan ook de voornaamste reden dat we al jarenlang met een fantastisch team werken, mensen die het niet erg vinden om ander iets te leren en jouw hulp op prijs stellen.

Je hebt 2 keer pauze op een dag; ‘koffie’ of iets anders natuurlijk (kwartier) en een warme maaltijd (half uur). Het betreft een functie voor tenminste 32 uur, we denken aan 4 of 5 dagen in overleg. De werktijden zijn tussen 11.30 en 19.30/20.00 uur. 

Wat we van jou verwachten

Jouw motivatie vinden wij belangrijker dan jouw ervaring, alles valt namelijk te leren als je er maar plezier in hebt. Heb jij affiniteit met de horeca en lijkt het je leuk om een periode op Texel te komen werken dan moet je zeker reageren! Kandidaten die de Duitse taal beheersen genieten de voorkeur.

Wat we je bieden

Mogen we jou in ons midden verwelkomen? Wij zoeken twee leuke collega's voor het seizoen van 2024. Aantal uren in overleg, we denken aan minimaal 32 uur en maximaal 40 per week
Goede verdiensten en leuke collega's! 

Woonruimte is aanwezig! Forenzen vanaf Den Helder is eveneens mogelijk, op werkdagen neem je de boot van 10:30 naar Texel en kunt de 20:00 of 21:00 naar Den Helder nemen.

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Heb jij de baan gevonden die jij zoekt? Solliciteer dan snel via onderstaande button! Wij maken graag kennis met jou.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Ambitie & Beschikbaarheid