Bediening medewerkers Schiermonnikoog (huisvesting)

Een gezellige horecabaan op Schiermonnikoog! Wij zoeken leuke collega's voor de bediening! Werken op Schier is een ervaring die je niet wilt missen!

Publicatiedatum: 24 jul 2021
15 jul 2021 - 30 sep 2021
Schiermonnikoog
9166LD
32 - 38 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Vind jij een gezellige omgang met gasten en collega’s het allerbelangrijkst? Wij zoeken meerdere collega's voor ons bedieningsteam die er samen met ons een gezellig seizoen van komen maken.

Bedieningsmedewerker m/v
Zie jij je zelf al bedienen op ons gezellige terras en kun jij tenminste vier onafgebroken weken werken op Schiermonnikoog dan komen wij graag met jou in contact.

Keukenmedewerker m/v
Voel jij je meer op je plek in de keuken en heb je de nodige ervaring met het bereiden van pizza's, voor- en nagerechten dan horen wij dit vanzelfsprekend graag.

Wat we van jou verwachten

Dat je met plezier naar je werk komt en zichtbaar geniet van je werk dat vinden wij het allerbelangrijkste. Bij voorkeur heb je voldoende horeca ervaring zodat je vlot in gewerkt bent voor het drukke zomerseizoen.

Wij zoeken kandidaten die vier weken of langer aangesloten beschikbaar zijn.

Wat we je bieden

Naast onze aangename werksfeer bieden wij een afwisselende en leuke baan en goede arbeidsvoorwaarden. Huisvesting en warm eten op de zaak kan tegen een kleine vergoeding door ons worden verzorgd. Een werkweek bedraagt bij de Ware Jakob gemiddeld 32 uur.

Wie we zijn

Restaurant de Ware Jakob is gelegen aan de Langestreek, een schitterende dorpsstraat met brede groenstroken en prachtige authentieke eilander huizen. Wij streven naar een oprechte en prettige omgang met de gasten en smakelijke bereiding van onze pizza’s, vlees- en visgerechten.

Informatie sollicitatie

Ben jij toe aan een leuke baan met dat oergezellige Schiermonnikoger eiland gevoel? Wij ontvangen jouw CV en beschikbaarheid graag via onderstaand formulier of per e-mail.

Voor informatie kun je contact opnemen met Lenora Kremer en Ron Eijer op 0519 531 687 of info@dewarejakob.nl

Sollicitatieformulier
Liefst wordt ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden