Bediening medewerkers m/v (huisvesting aanwezig)

Wil jij werken bij een bedrijf waar altijd wat te beleven valt? Word bediening medewerker op Ameland! Huisvesting is aanwezig!

Publicatiedatum: 30 jan 2023
1 mrt 2023 - 1 mrt 2024
Ameland
9164KA
32 - 38 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Werken met je haren in de wind, met je snoet in de zon en zandkorrels tussen de tenen. Dat is werken op hét strandpaviljoen van Ameland!

Als medewerker bediening bij Sjoerd is het belangrijk dat jij je thuis voelt in ons bedrijf zodat je echt deel uit kan maken van onze beach vibe.. Jouw houding en uitstraling zorgen ervoor dat de gasten graag weer bij ons terugkomen. Je weet het overzicht te bewaren en houd je hoofd koel op piekmomenten. Daarnaast heb je oog voor detail. Voordat mensen willen vragen of ze mogen bestellen, heb jij – initiatiefrijk zoals je bent – hun wensen al genoteerd.

Wat we van jou verwachten

Bij voorkeur heb je ervaring opgedaan in de horeca, gastvrijheid of recreatie branche. Wij zoeken kandidaten die Nederlands spreken en minimaal een jaar kunnen komen werken op Ameland.

Wat we je bieden

  • beloning en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Recreatie, dit houdt onder andere in een toeslag van 25% op de gewerkte uren op zondagen,
  • beloning tussen schaal 4-6, afhankelijk van je kunnen en je werkervaring
  • een overeenkomst op basis van 32-38 uur per week
  • een hecht en stabiel team in een professionele en gezellige werkomgeving
  • Huisvesting in één van de aangeboden woonvoorzieningen van de werkgever
  • allerlei extra’s zoals goede fooi, werkkleding en kosteloos deelname aan trainingen en cursussen,
  • gratis gebruik van strandfaciliteiten zoals surfplanken, sups en strandbedden op jouw vrije dagen
  • persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden binnen ons bedrijf,coaching en trainingen om je te ondersteunen waar nodig

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Onze opdrachtgever is een groot horeca / recreatie bedrijf op het eiland Ameland. Het bedrijf organiseert tezamen met professionele partijen meerdere evenementen per jaar. Er is daarom altijd wat te beleven en dat maakt jouw werk niet snel zal gaan vervelen ;-)

Informatie sollicitatie

Wil jij graag werken en wonen op één van de mooiste plekken van Nederland en wil je net als onze gasten genieten van die heerlijke vakantie-vibe van Ameland? Reageer dan snel op onze vacature!

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Ambitie & Beschikbaarheid