Bediening medewerker en Zelfstandig kok Vlieland

Zoek jij een leuke baan op Vlieland? Aan de zuidkant van het Waddeneiland, midden in de historische Dorpsstraat vind je Puur Vlieland. Met het terras gelegen aan de Waddenzee is het hier waar jij onze gasten op zijn puurst kunt laten genieten.

Publicatiedatum: 6 aug 2020
1 aug 2020 - 30 sep 2020
Vlieland
8899 AD
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Samen met het team zorg je voor dat verkoelende dranken en de lekkerste verse gerechten snel geserveerd worden in ons restaurant en op het terras. Je hebt oog voor detail en bent pas tevreden als jouw gast het naar zijn zin heeft.

Wij zijn voor de periode juni t/m september 2020 op zoek naar kandidaten voor de functie van bediening medewerker en zelfstandig werkend kok / pizzabakker.

Wat we van jou verwachten

Bij jou staat de beleving van de gast voorop; je bent een kei in gastvrijheid. Bij voorkeur heb je al de nodige ervaring in een restaurant of eetcafé. Je bent makkelijk in de omgang naar zowel naar de gast als naar collega’s.

Puur Vlieland Team biedt gezamenlijke huisvesting / woonruimte voor het team. Gezond sociaal gedrag tijdens en buiten werktijd is een vereiste!

Wat we je bieden

Puur Vlieland is puur genieten. We bieden een onvergetelijke ervaring op het prachtige eiland; een uitdagende en gezellige baan in een restaurant met uitzicht op het wad. Dit tegen betaling van een salaris conform horeca-cao. Je betaalt een kleine vergoeding voor het gebruik van de voorzieningen van ons personeelshuis.

Wie we zijn

Lekker eten doe je bij Restaurant Puur Vlieland! Puur Vlieland grenst met de voordeur aan de gezellige dorpsstraat en met de achterzijde aan het Wad. De locatie is onze trots en de inrichting is geïnspireerd op de omgeving. De meubels van het restaurant, de serre, het waddenterras, en het erboven gelegen café Tante Pé zijn gemaakt van juthout. De bonte verzameling gejutte spulletjes zorgt voor een gezellige sfeer. Is het buiten wat guur, dan stoken wij de houtkachel!

Informatie sollicitatie

Kom jij bij ons werken? Sollicitaties ontvangen wij graag met c.v. en eventuele relevante referenties via onderstaand formulier of per email aan: Mevrouw Otten Puur Vlieland e-mail: puurvlielandmail@hetnet.nl

Sollicitatieformulier
Liefst wordt ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden