Bediening medewerker Texel 2022 (huisvesting aanwezig)

Kom jij seizoen 2022 werken in de populaire en gezellige badplaats de Koog op het schitterende Texel? Huisvesting is aanwezig! Wij kunnen parttime en fulltime banen aanbieden bij een van de leukste restaurants op het eiland!

Publicatiedatum: 28 nov 2021
1 mrt 2022 - 1 mrt 2023
Texel
1796CB
32 - 38 uur
MBO
fulltime
10,93 per uur
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Heb jij altijd al willen werken in een gezellig restaurant? Grijp je kans! Voor één van de leukste restaurants in de Koog zoeken wij enthousiaste medewerkers voor de bediening. We zoeken zowel mensen met ervaring als mensen die zich willen ontwikkelen tot echte horecatoppers. Kom jij dit team versterken?

Wij bieden banen aan voor minimaal vier weken en natuurlijk voor het gehele voor- hoog en naseizoen van 2022!

Wat we van jou verwachten

Het kan behoorlijk druk zijn in het restaurant (natuurlijk omdat het er zo leuk is!). Daarom zoeken we toppers die stevig in hun schoenen staan, bereid zijn hard te werken en veel enthousiasme, spontaniteit en gedrevenheid laten zien.

Wij vragen:

  • Veel enthousiasme, spontaniteit en gedrevenheid
  • Je bent bereid om hard te werken en snel te leren

Wat we je bieden

Een leuke baan en een prima werksfeer bij een professioneel en goed bezocht restaurant in de badplaats de Koog. Woonruimte in een van de appartementen boven het restaurant is aanwezig!

Wij bieden:

  • Werken in een gezellig en hecht team
  • Een uitdagende functie met uren en dagen in overleg
  • Een fijne omgeving om alle kneepjes van het vak te leren en je te ontwikkelen
  • Salaris gebaseerd op jouw kennis en ervaring

De kosten voor de huisvesting bedragen per week €35 als je de kamer deelt en €50 voor een eigen kamer. Alles is aanwezig: vaatwasser, wasmachine, droger, klein balkonnetje. Op werkdagen eet je mee met de personeelsmaaltijd op niet werkdagen bedragen de kosten 3,50 voor een maaltijd.

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Door onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden hebben wij de baan die jij zoekt vaak zo gevonden. Wij houden daarbij rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens & ervaring en bieden enkel de juiste baan met bijpassende voorwaarden aan.

Informatie sollicitatie

Ben jij geknipt voor deze baan? Voor informatie of sollicitaties ontvangen wij jouw reactie graag via onderstaand sollicitatieformulier of per email op info@waddenvacatures.nl

#vacature #job #werk #vacatures #solliciteren #werken #baan #jobs #career #work #horeca #hiring #bijbaan #werkzoekende #nieuweuitdaging #instajob #collega #newjob #team #medewerker #horecawerk #waddenvacatures #waddenvacature #waddenwerk #werkenopeeneiland #eilandvacature#texel #texelpics #strand #sea #tijdvoortexel #island #sunset #texelmomentje #texelnu #beach #waddeneiland

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Ambitie & Beschikbaarheid