Bediening medewerker Terschelling (Incl huisvesting)

Werken op Terschelling wie wil dat nu niet? Kom jij onze gasten trakteren op een culinaire belevenis vol smaakvolle gastvrijheid? Wij bieden een leuke baan met huisvesting aan en zoeken een kandidaat die tenminste tot eind september of eind oktober kan komen werken.

Publicatiedatum: 20 sep 2023
22 sep 2023 - 31 okt 2023
Terschelling
8897HX
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Het seizoen is aan! Kun jij niet wachten om onze gasten in letterlijk en figuurlijk in het zonnetje te zetten? Wij kunnen jouw hulp daarbij goed gebruiken! Samen met ons zorg je voor de dagelijkse gang van zaken in het restaurant en op ons heerlijke terras. Denk daarbij aan het ontvangen en bedienen van de gasten, het beantwoorden van de telefoon, het beheren van de agenda, bedienen van de kassa en niet te vergeten het geven van gastvrijheid met een glimlach!

Wat we van jou verwachten

Vriendelijkheid en gastvrijheid is voor jou de gewoonste zaak van de wereld. Het kost jou dan ook geen moeite om in de drukte het verschil te maken en jouw gasten de juiste persoonlijke aandacht te geven.

Natuurlijk is enige ervaring en kennis van het horeca vak gewenst maar beslist niet een vereiste. Wij vinden het belangrijker dat je onze gasten goede service kan verlenen! Kun jij tot september (of langer) werken en zie je deze leuke baan op Terschelling wel zitten? Dan komen wij graag met jou in contact!

Wat we je bieden

Een leuk en enthousiast team van collega’s die er samen met jou een topseizoen van gaan maken. Daarnaast bieden wij jou:

Een personeelskamer in het dorp Hoorn (tegen een kleine vergoeding)
Salaris gebaseerd op leeftijd en ervaring
Fulltime dienstverband
Werktijden zijn in overleg zowel overdag als avond

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Voor informatie of sollicitatie kun je reageren via whatsapp, onderstaand formulier of per email op info@waddenvacatures.nl

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Ambitie & Beschikbaarheid