Bediening medewerker Strandpaviljoen Texel (met huisvesting)

Bij een vooraanstaand strandpaviljoen aan het strand van De Koog kunnen wij vanaf het voorjaar 2022 een fulltime baan als medewerker bediening aanbieden. Huisvesting op Texel is aanwezig!

Publicatiedatum: 25 jun 2022
22 aug 2022 - 1 sep 2023
Texel
1796 AD
38 - 40 uur
MBO
fulltime
10,93 per uur
bepaalde tijd

Functie-inhoud

Wij zoeken meerdere medewerkers voor de bediening. Je werkt in een gezellig team van enthousiaste horeca mensen. Als medewerker bediening word je allround ingewerkt zodat breed inzetbaar bent en jij snel thuis zult voelen in het strandpaviljoen.

Het paviljoen is dagelijks geopend. Ben jij op zoek naar een super gezellige horeca baan op een toplocatie dan heb je hem nu gevonden!


Wat we van jou verwachten

Wij zoeken kandidaten die minimaal acht weken beschikbaar zijn en enige werkervaring als bediening medewerker op druk terras of strandpaviljoen hebben opgedaan. Hollen of stilstaan zo kun je het werk bij een strandpaviljoen het beste omschrijven. Toch denken wij dat hollen toch eigenlijk wel het meeste van toepassing is ;-)

Wat we je bieden

  • Een leuke en afwisselende baan in een gezellig team
  • Bij gebleken geschiktheid een fulltime jaarbetrekking
  • Goede arbeidsvoorwaarden (Horeca CAO, inschaling op leeftijd / ervaring)
  • Huisvesting voor seizoen medewerkers op loopafstand van het paviljoen

Wie we zijn

Ken je Texel dan ken je badplaats De Koog, de toeristische hotspot van Texel! Mooie zandstranden die uitermate geschikt zijn voor een lekkere wandeling, surfen, lekker zonnen en heerlijk loungen bij één van de populaire strandpaviljoens. Voor dit paviljoen zijn wij op zoek naar bedieningsmedewerkers die kunnen zorgen (h)eerlijke gastvrijheid.

Informatie sollicitatie

Dit is hem, de baan die bij jou past! Wij ontvangen graag jouw sollicitatie via onderstaande link / button en nemen vervolgens zo spoedig als mogelijk contact met je op.

of via onderstaand formulier

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Ambitie & Beschikbaarheid