Bediening medewerker Schiermonnikoog (met huisvesting)

Maak jij ons bediening team compleet? Kom dan werken als gastheer / gastvrouw op het leuke, mooie en oergezellige Schiermonnikoog, je kunt per direct starten!

Publicatiedatum: 22 mei 2022
26 mei 2022 - 26 mei 2023
Schiermonnikoog
9166LA
32 - 38 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Jij bent niet op zoek naar een baan maar naar een restaurant waar jouw passie voor het vak tot zijn recht komt. Wij kunnen jou deze uitdaging aanbieden op het eiland Schiermonnikoog. Bij dit restaurant kun jij het beste in jezelf naar boven halen en jouw kennis en jouw functie verder ontwikkelen.

Leuke dingen doen en onze gasten verrassen daar gaat het ons om. Ons vak beschouwen wij als een ambacht waar we met liefde voor het product creëren én serveren, deze liefde proeven onze gasten.

Wat we van jou verwachten

Kandidaten met pit en passie voor het horeca vak vinden bij ons wat ze zoeken!

Wat we je bieden

Wij bieden je een leuke baan als gastheer / gastvrouw, een prima werkplek met kost en inwoning. Salaris conform horeca CAO ingedeeld in functiegroep III.

Waddenvacatures verzorgt de werving, de arbeidsovereenkomst wordt verzorgt door de restauranthouder.

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Voor informatie of sollicitaties ontvangen wij jouw reactie graag via onderstaand sollicitatieformulier of per email op info@waddenvacatures.nl

of via onderstaand formulier

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Ambitie & Beschikbaarheid