Bediening medewerker Posthuys Vlieland

Kom werken op de leukste plek van Vlieland, midden in de duinen en vlakbij het strand! Wij zoeken leuke collega’s die tot het einde seizoen of langer kunnen komen werken.

Publicatiedatum: 22 jan 2022
1 mrt 2022 - 1 mrt 2023
Vlieland
8899 BZ
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Bij het Posthuys is geen dag het zelfde! Jij draagt je steentje bij zodat de gasten kunnen genieten van een goede nachtrust, een uitgebreid ontbijt en een lekkere lunch op het terras of in ons knusse restaurant.

Als medewerker bediening bestaan jouw werkzaamheden voornamelijk uit het ontvangen van gasten, bestellingen en serveren van bestellingen, afrekenen, afruimen en alle voorkomende schoonmaakwerkzaamheden die bij het runnen van het restaurant komen kijken. Natuurlijk help je jouw collega's een handje waar de situatie daar om vraagt, zo blijft jouw werk afwisselend en is geen werkdag gelijk.

Wat we van jou verwachten

Draai jij je hand niet om voor een vol terras en een drukke lunch en doe je alles met veel plezier dan is Posthuys Vlieland jouw ideale werkplek!

De werktijden zijn wisselend (ontbijtdienst; aanvang +/- 07.30 uur, dagdienst
en avonddienst; tot +/- 21.00 uur). In het voor- en naseizoen werken we met een
klein team dat in de zomer kan uitgroeien tot twintig collega’s.

Ervaring is niet noodzakelijk want we kunnen je alles leren. Het enige wat we
vragen is flexibiliteit, collegialiteit en een flinke dosis humor, om samen met
het team en onze gasten van elke dag een bijzondere te maken!

Wat we je bieden

Wij bieden een leuke, goedbetaalde fulltime baan én een gezellig onderkomen in ons personeelsverblijf aan!

De salariëring is marktconform en in onderling overleg. Er zijn doorgroeimogelijkheden al naar gelang prestatie en groeiende ervaring. Posthuys Vlieland is een erkend leerbedrijf en biedt ook mogelijkheden voor een stage of leerbaan. Een jaarcontract behoort ook tot de mogelijkheden. Seizoenshuisvesting is beschikbaar.

Ben jij op zoek naar een baan waar je meer ervaring kan opdoen dan bieden wij interessante doorgroeimogelijkheden aan!

Wie we zijn

Je gaat werken op Vlieland, midden in de duinen op loopafstand van het strand. Wij zijn dagelijks geopend tot 19:00 en daarom heb je vaste werktijden tot uiterlijk 21:00. Dus niet alleen tijdens je werk maar ook in je vrije tijd is het Posthuys een heerlijke plek om de zomer door te brengen. Lekker (kite) surfen na werktijd of heerlijk chillen aan het strand.. Vlieland ligt letterlijk aan jouw voeten!

Informatie sollicitatie

Ben jij geïnteresseerd in een leuke baan? Neem voor vragen of meer informatie contact op met Leonie.Tel.nr. 06 514 04 715 - leoniehacke@gmail.com

Sollicitaties ontvangen wij graag via onderstaand sollicitatieformulier.

Sollicitatieformulier
Liefst wordt ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden