Bediening medewerker parttime

Een culinaire reis om de wereld, het kan op Ameland. Kom jij ons helpen om gasten te laten genieten van onze wereldgerechten?

Publicatiedatum: 14 sep 2020
14 sep 2020 - 31 dec 2021
Ameland
9163 GN
10 - 20 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Woon jij op Ameland en ben jij op zoek naar een leuke parttime baan in de horeca? Lees dan verder want misschien is dit de vacature die jij zoekt!

De exotische geuren van heerlijke kruiden doen monden wateren. Al onze gerechten zijn gebaseerd op oude familierecepten en onze ervaring, opgedaan door onze reizen en werken in andere culturen. Vol trots delen wij onze smaken en laten wij onze gasten genieten van een culinaire ontdekkingsreis.

Wegens aanhoudende drukte zoeken wij een leuke collega die ons kan ondersteunen bij de dagelijkse werkzaamheden. Waar het kan help je ons mee in de voorbereidingen en in de avonden werk je als bedieningsmedewerker.

Wat we van jou verwachten

Bij voorkeur heb je enige ervaring opgedaan in de horeca, het belangrijkste is dat je het werk ziet en gastvrij bent. Heb je een rijbewijs dan is dat mooi meegenomen, zodoende ben je ook inzetbaar voor het bezorgen voor onze gerechten.

Wat we je bieden

Een parttime baan in een jong, goed bezocht en gezellig restaurant! Salaris is conform CAO horeca, aantal werkuren en werkdagen bepalen wij in overleg met jou.

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Verandering van spijs doet eten. Kun jij je vinden in het profiel van deze vacature?Kom dan werken bij Osorio! Voor meer informatie of sollicitaties kun je reageren via onderstaande link / button of emailen naar info@waddenvacatures.nl

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 10 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Ambitie & Beschikbaarheid