Bediening medewerker m/v (Texel)

Leuk en afwisselend werk, wie wil dat nu niet! Met z’n allen zorgen wij ervoor dat alles er netjes en schoon uitziet. Samen met jouw collega’s zorg je voor de bediening, je neemt de bestellingen op en serveert de borden uit.

Publicatiedatum: 13 aug 2022
17 aug 2022 - 3 aug 2023
Texel
1796CA
32 - 38 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Je werkt in een veelzijdig restaurant met een winkelgedeelte en een mooi terras aan het leuke dorpsplein.Je wordt fijn ingewerkt want een goede werksfeer vinden we belangrijk. Dit is dan ook de voornaamste reden dat we al jarenlang met een fantastisch team werken, mensen die het niet erg vinden om ander iets te leren en jouw hulp op prijs stellen.

Je hebt 2 keer pauze op een dag; ‘koffie’ of iets anders natuurlijk (kwartier) en een warme maaltijd (half uur).Het betreft een functie voor tenminste 32 uur, we denken aan 4 of 5 dagen in overleg. De werktijden zijn tussen 11.30 en 19.30/20.00 uur.

Tevens zoeken wij nog hulp voor de schoonmaak van onze zaak voor drie a vier ochtenden per week van 08:00 tot 11:00. Eventueel kan de functie worden gecombineerd met andere werkzaamheden zoals de bediening.

Wat we van jou verwachten

Jouw motivatie vinden wij belangrijker dan jouw ervaring, alles valt namelijk te leren als je er maar plezier in hebt. Heb jij affiniteit met de horeca en lijkt het je leuk om een periode op Texel te komen werken dan moet je zeker reageren! Kandidaten die de Duitse taal beheersen genieten de voorkeur.

Wat we je bieden

Mogen we jou in ons midden verwelkomen? Wij zoeken twee collega's voor het seizoen van 2022.
Medio april 2022 tot half september 2022 (of enkel de periode juni t/m augustus voor de schoolverlaters)
Aantal uren in overleg, we denken aan minimaal 32 uur en maximaal 40 per week
Goede huisvesting, goede verdiensten en leuke collega's!

Woonruimte in ons nette appartement met twee slaapkamers is beschikbaar vanaf eind mei tot september. Forenzen vanaf Den Helder is eveneens mogelijk, op werkdagen neem je de boot van10:30 naar Texel en kunt de 20:00 of 21:00 naar Den Helder nemen.

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Heb jij de baan gevonden die jij zoekt? Solliciteer dan snel via onderstaande button! Wij maken graag kennis met jou.

of via onderstaand formulier

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Ambitie & Beschikbaarheid