Bediening medewerker jaarcontract

Wil jij werken bij een bedrijf waar altijd wat te beleven valt? Word bediening medewerker op Ameland! Huisvesting is aanwezig! Wij zoeken een parttime collega die ons weekenden en vakanties kan komen ondersteunen.

Publicatiedatum: 4 jun 2023
8 jun 2023
Ameland
9164KA
24 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Voor ons team zoeken wij iemand met enige ervaring in de bediening. Door jouw gastvrije houding komt iedereen graag weer terug bij ons. Kwaliteit staat bij jou voorop en je vindt het leuk om hierover te sparren met je collega’s. Je werkt in een klein team, waardoor het belangrijk is dat je je collega’s helpt daar waar nodig is. Maar het allerbelangrijkste is dat je een gezellige aanwinst bent voor het team. 

Wat we van jou verwachten

Bij voorkeur heb je ervaring opgedaan in de horeca, gastvrijheid of recreatie branche. Wij zoeken kandidaten die op zoek zijn naar een baan voor langere termijn, Nederlands spreken en parttime of fulltime willen komen werken.

Wat we je bieden

  • arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Recreatie, dit houdt onder andere in een toeslag van 25% op de gewerkte uren op zondagen en op feestdagen een toeslag van 100%
  • beloning tussen schaal 3-5, afhankelijke van je kunnen en je werkervaring
  • een parttime of fulltime jaarcontract
  • uren ‘s avonds en voornamelijk in de weekenden
  • gezellige werkomgeving met leuke collega’s
  • persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden binnen ons bedrijf
  • coaching en trainingen om je te ondersteunen waar nodig  
  • huisvesting tegen schappelijke vergoeding


Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Het restaurant is gevestigd tussen het dorp en het strand van Buren op Ameland en staat bekend om Amelander lamsvlees en de heerlijke ambachtelijke burgers van de lavagrill. We werken met pure, verse en eerlijke producten, zoveel mogelijk van het eiland zelf of uit de Waddenstreek. 

Informatie sollicitatie

Spreekt ons restaurant en de functie jou aan, wij vertellen je graag meer over dit bedrijf en over de functie. Na ontvangst van jouw sollicitatie nemen ze spoedig contact met je op!

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Ambitie & Beschikbaarheid