Bediening medewerker (FT Ameland met huisvesting)

Voor een gezellig eetcafé in Nes op Ameland zoeken wij een medewerker bediening. Huisvesting is aanwezig, eigen slaapkamer + maaltijden á €200 p/m

Publicatiedatum: 20 jun 2021
15 jun 2021 - 1 sep 2021
Ameland
9163GV
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Dit gezellige eetcafé in centrum Nes is op zoek naar een medeweker bediening met flair ;-)

Overdag serveren we heerlijke lunchgerechten en avonds verrassen wij onze gasten met lekkere vlees en visgerechten. Op de kaart staan heerlijke burgers, smakelijke plates, klassiekers en nieuwe gerechten. Naast onze a la carte bezorgen onze lekkere burgers en ribs aan huis.

Als medeweker bediening zorg je voor een vlotte afhandeling van de bestellingen en een bijzonder prettige omgang met onze gasten.Wat we van jou verwachten

Lekker eten en drinken willen we allemaal en jij doet daar graag jouw uiterste best voor! Met jou in ons team kunnen we de drukte op het zonnige terras en ons restaurant aan. Bij voorkeur heb je al enige werkerving in de horeca maar wat veel belangrijker is dat je het werk leuk vindt!

Wat we je bieden

Een leuke afwisselende baan in een druk bezocht eetcafé met zeer goede recensies! Jouw salaris stellen we in overleg vast op basis van kennis en ervaring. De huisvesting op Ameland is goed geregeld, je hebt een eigen slaapkamer en eet mee met de personeel maaltijden.

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Heb jij interesse in deze leuke baan op Ameland neem dan contact met mij op!

Lars Dirk Visser tel. 0519346399 / info@waddenvacatures.nl

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 10 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Ambitie & Beschikbaarheid