Bediening Hotel Restaurant Ameland (incl huisvesting)

Kom werken op Ameland! Voor een hotel café restaurant op Ameland zijn wij per ingang van juni op zoek naar een (1e) medewerker bediening

Publicatiedatum: 1 apr 2020
1 jun 2020 - 1 jul 2021
Ameland
9164KL
30 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Dit leuke hotel op Ameland beschikt over een à la carte restaurant waar zowel de hotelgasten als toeristen graag komen eten en drinken. Wij zoeken collega's voor de posities medewerker bediening en 1e medewerker bediening.

Jij zorgt voor een snelle en vriendelijke bediening in het restaurant, de bijbehorende zalen, ontbijt en bar. Je ontwikkelt jezelf tot een ware teamplayer die zich binnen het bedrijf overal thuis voelt. Je draait je handen er niet voor om om verschillende taken zelfstandig te kunnen uitvoeren en beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een flexibele instelling.

Personeelshuisvesting kan door het hotel gefaciliteerd worden.

Wat we van jou verwachten

Hou jij van afwisseling in jouw werk, is horeca jouw ding en wil je voor langere tijd op Ameland komen werken? Wij komen graag met jou in contact!

Wat we je bieden

Een leuke baan in een jong en enthousiast team
Salaris naar leeftijd kennis en ervaring (tussen € 1800 en € 2200 per maand)
Personeelshuisvesting in overleg beschikbaar

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Heb jij interesse in een leuke baan op Ameland neem dan contact met mij op!

Lars Dirk Visser tel. 0519346399 / info@waddenvacatures.nl

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX 8M

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Ambitie & Beschikbaarheid