Bediening Hotel Restaurant Ameland (incl huisvesting)

Kom werken op Ameland! Voor een hotel café restaurant op Ameland zijn wij op zoek naar een medewerker bediening

Publicatiedatum: 22 okt 2021
28 okt 2021 - 30 nov 2021
Ameland
9164KL
32 - 38 uur
MBO
fulltime
10,93 per uur
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Ons restaurant is bijna weer geopend! Die gezellige sfeer waar iedereen zich thuis voelt waar mensen samenkomen voor een gezellig praatje onder het genot van een drankje, een lekkere lunch of een heerlijk diner.. Het idee al bezorgt ons een glimlach, lekker er weer tegenaan!

Voel jij dit ook dan pas je zeker in ons midden! Kom jij voor ons werken dan zorg je voor een snelle en vriendelijke bediening van de gasten in het restaurant ontbijtzaal, bar en het terras. 'No matter what..' jij voelt je thuis in de zaak maar belangrijker nog, jij laat mensen thuiskomen en zich thuis voelen.

Zodra het kan gaan wij open weer open, een feestje wat wij graag met jou vieren. Ben jij beschikbaar vanaf april tot tenminste einde seizoen en zie jij ons zitten? Solliciteer dan snel!

Wat we van jou verwachten

Hou jij van afwisseling in jouw werk, is horeca jouw ding en wil je voor het seizoen of voor langere tijd op Ameland komen werken? Wij komen graag met jou in contact!

Wat we je bieden

Een leuke baan in een jong en enthousiast team
Salaris naar leeftijd kennis en ervaring (tussen € 1800 en € 2200 per maand)
Personeelshuisvesting is beschikbaar

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Heb jij interesse in een leuke baan op Ameland neem dan contact met mij op!

Lars Dirk Visser tel. 0519346399 / info@waddenvacatures.nl


#vacature #job #werk #vacatures #solliciteren #werken #baan #jobs #career #work #horeca #hiring #bijbaan #werkzoekende #nieuweuitdaging #instajob #collega #newjob #team #medewerker #horecawerk #waddenvacatures #waddenvacature #waddenwerk #werkenopeeneiland #eilandvacature #ameland #beach #amelandfotos #strand #waddenzee #hollum #waddeneiland #sea #island #waddeneiland

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Ambitie & Beschikbaarheid