Bediening Hotel Restaurant Ameland (incl huisvesting)

Kom werken op Ameland! Voor een hotel café restaurant op Ameland zijn wij op zoek naar een medewerker bediening. Het betreft een aanstelling voor langere tijd.

Publicatiedatum: 21 sep 2023
2 okt 2023
Ameland
9164KL
32 - 38 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Die gezellige sfeer waar iedereen zich thuis voelt waar mensen samenkomen voor een gezellig praatje onder het genot van een drankje, een lekkere lunch of een heerlijk diner.. Het idee al bezorgt ons een glimlach!

Voel jij dit ook dan pas je zeker in ons midden! Kom jij voor ons werken dan zorg je voor een snelle en vriendelijke bediening van de gasten in het restaurant ontbijtzaal, bar en het terras. 'No matter what..' Jij voelt je thuis in de zaak maar belangrijker nog, jij laat mensen thuiskomen en zich thuis voelen.

Wat we van jou verwachten

Jij bent betrouwbaar vriendelijk en spreekt vloeiend Nederlands. Hou jij van afwisseling in jouw werk, is horeca jouw ding en wil je voor langere tijd op Ameland komen wonen en werken? Wij komen graag met jou in contact!

Wat we je bieden

Een leuke baan in een jong en enthousiast team
Personeelshuisvesting is beschikbaar

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Heb jij interesse in een leuke baan op Ameland solliciteer dan via onderstaande website of neem contact op met recruitment op 0627138330

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Ambitie & Beschikbaarheid