Bediening en Zelfstandig kok Vlieland

Een baan in de horeca bij Strandpaviljoen OOST op de mooiste plek van Vlieland. Met uitzicht op zee en nét niet met je voeten in het zand. Spreekt jou dit aan en ben jij ervaren in de bediening of de keuken? Solliciteer!

Publicatiedatum: 5 aug 2020
12 aug 2020 - 30 sep 2020
Vlieland
8899CC
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
MBO

Functie-inhoud

Je bent het liefst de hele dag aan de kust en zee te vinden en je begrijpt dat lekker eten een beleving is. Gastvrijheid begint bij jou! Als bediening- of keukenmedewerker zet alle zeilen bij voor een aangename ervaring van onze gasten.

Wij zijn per direct t/m september 2020 op zoek naar kandidaten voor de functie van bediening medewerker en zelfstandig kok.

Wat we van jou verwachten

Het is jouw passie om de gast te verblijden met al het lekkers dat OOST te bieden heeft. Je maakt een bezoek van onze gast een onvergetelijke happening. Je bent die teamplayer met wie we een scherpe koers kunnen varen. Jij begrijpt dat inzet en motivatie het verschil maken.

Wat we je bieden

Een parel onder de horecabanen! Een gezellige, drukke en unieke werkervaring op een even zo unieke locatie op Vlieland. Werken met uitzicht op zee op de mooiste plek van Vlieland!

Dit tegen betaling van een salaris afgestemd op jouw kennis, kunde en ervaring boven horeca CAO. Huisvesting is aanwezig in de vorm van een appartement met gedeelde voorzieningen.

Wie we zijn

OOST is ongedwongen luxe met een gevoel van vrijheid. Een exclusief, stijlvol, maar laagdrempelig visrestaurant met uitzicht op de schitterende Noordzee en op de karakteristieke Vlielandse natuur. We bereiden heerlijke, verse producten met een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding. OOST, een smaakvol en ‘anders-dan-anders’ strandpaviljoen en restaurant op Vlieland.

Informatie sollicitatie

Houd jij van de wind in je haren? Kom werken bij OOST en stuur jouw reactie met CV en relevante referenties via onderstaand formulier of per email aan mevrouw J. Otten puurvlielandmail@hetnet.nl.

Sollicitatieformulier
Liefst wordt ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden