Bediening / Barista strandpaviljoen (huisvesting)

Uitgestrekte vergezichten, de weerspiegeling van de zon op het water, een korrel zand tussen je tenen. Jouw enige zorg is dat wolkje voor de zon! Houd jij van de Waddeneilanden en die heerlijke vakantie-vibe op zonnige stranddagen en ben je ervaren in de bediening. Dan is deze baan op Ameland jouw kans!

Publicatiedatum: 14 sep 2020
14 sep 2020 - 31 dec 2021
Ameland
9162 EV
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Werken aan het strand is genieten! Voor dit mooie en druk bezochte strandpaviljoen op Ameland zoeken wij collega's voor de volgende functies:

1e medewerker bediening:
Als gastheer of vrouw bij dit strandpaviljoen is geen dag gelijk. Je draait alle diensten van open tot sluit en wisselt je werkzaamheden af tussen de bar en het serveren in het restaurant of op het terras.Tot jouw taken behoren o.a. het opstellen van werkroosters en het aansturen van het team.

Barista:
Als Barista verzorg je een vakkundige bereiding van de verschillende koffies en maak je eveneens overige bestellingen voor de bar klaar. Een veelzijdige, leuke en belangrijke functie!

Wij gaan voor blije gasten want blije gasten zijn tevreden gasten. Wil jij samen met ons team zorgen voor een geweldige ervaring van de gasten, dan komen wij graag met jou in contact!

Wat we van jou verwachten

Wij zoeken een gast- en servicegerichte collega die oog heeft voor detail en houdt van een volle zaak op een drukke dag ;-) Ben jij representatief, gemotiveerd en weet je van aanpakken? Dan is dit de baan die jij zoekt!

Wij zoeken collega's voor weekenden/vakanties, seizoen, en het gehele jaar.

Wat we je bieden

Een afwisselende baan bij één van de mooie en goed bezochte strandpaviljoens van Ameland. Je werkt in een gemotiveerd team in een altijd gezellige werkomgeving met uitzicht op de Noordzee en het strand. Goede beloning en veel mogelijkheden voor creativiteit en ontwikkeling binnen het bedrijf. Salaris naar leeftijd, kennis en ervaring.

Kost en inwoning zijn aanwezig; vraag ons naar de mogelijkheden en de kosten.

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Ben jij toe aan een flinke portie vitamine zee en kun jij je vinden in het profiel van deze vacature?Kom dan werken op deze prachtige locatie met fenomenaal uitzicht over het strand en de Noordzee! Voor meer informatie of sollicitaties kun je reageren via onderstaande link / button of emailen naar info@waddenvacatures.nl

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 10 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Ambitie & Beschikbaarheid