Bediening, keuken en algemene dienst Posthuys Vlieland

Wil jij de zomer goed beginnen, lekker werken en geld sparen. Waar wacht je nog op! Kom werken op de leukste plek van Vlieland, midden in de duinen en vlakbij het strand!

Publicatiedatum: 8 jul 2020
27 jul 2020 - 30 nov 2021
Vlieland
8899 BZ
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Als horeca medewerker bij het Posthuys is geen dag het zelfde! Of je nu meewerkt in de keuken, achter de bar, de bediening of de kamer schoonmaak. Jij draagt je steentje bij zodat de gasten kunnen genieten van een goede nachtrust, een uitgebreid ontbijt, de lekkere lunch op het terras of in ons knusse restaurant.

Wat we van jou verwachten

Draai jij je hand niet om voor een vol terras en een drukke lunch en doe je alles met veel plezier dan is Posthuys Vlieland jouw ideale werkplek!

Wil jij bij ons komen werken als medewerker bediening, keuken of algemene dienst? Wij zijn per direct op zoek naar leuke collega’s die voor korte of langere periode kunnen werken. Dus ook voor vakantiekrachten is er werk zat!

Wat we je bieden

Wij bieden een leuke, goedbetaalde fulltime baan én een gezellig onderkomen in ons personeelsverblijf aan!

Je gaat werken op Vlieland, midden in de duinen op loopafstand van het strand. Wij zijn dagelijks geopend tot 19:00 en daarom heb je vaste werktijden. Dus niet alleen tijdens je werk maar ook in je vrije tijd is het Posthuys een heerlijke plek om de zomer door te brengen. Lekker (kite) surfen na werktijd of heerlijk chillen aan het strand.. Vlieland ligt letterlijk aan jouw voeten!

Wie we zijn

Hotel Café Restaurant Posthuys Vlieland is ongetwijfeld de leukste plek van Vlieland midden in de duinen, vlakbij het Wad en het strand. De plaats om te genieten van een hapje of een drankje of om lekker te slapen.

Informatie sollicitatie

Ben jij geïnteresseerd in een leuke baan? Stuur dan jouw sollicitatie via onderstaand formulier of per email aan Leonie Hacke info@posthuysvlieland.nl en vertel in welke periode jij kunt werken en wat je het liefste zou willen doen.

Sollicitatieformulier
Liefst wordt ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden