Barkeeper op Vlieland

Ben jij een horecatijger en hou je van het buitenleven? Dan is deze baan als barkeeper op Vlieland jouw kans! Bij Café Tante Pé is zowel een seizoen als vaste aanstelling mogelijk.

Publicatiedatum: 2 apr 2020
1 mei 2020 - 10 feb 2021
Vlieland
8899 AD
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Je bent wat ze noemen een kroegtijger en staat graag in het middelpunt van de belangstelling. Als barkeeper van Café tante Pé zorg je niet alleen voor een lekker getapt biertje maar met name voor de gemoedelijke ongedwongen sfeer van het café. Zowel aan de toog als in de bediening maak jij er voor de gast een feestje van.

Wat we van jou verwachten

Achter de bar ben jij op je plek; je hebt kennis van (speciale) bieren en wijnen en bent in bezit van sociale hygiëne en B.H.V. Jij houdt van een volle kroeg en werkt tot in de late uurtjes door.

Puur Vlieland Team biedt gezamenlijke huisvesting / woonruimte voor het team. Gezond sociaal gedrag tijdens en buiten werktijd is een vereiste!

Wat we je bieden

Puur Vlieland is puur genieten. We bieden een onvergetelijke ervaring op het prachtige eiland; een drukke maar gezellige baan in een kroeg met uitzicht op het wad. Dit tegen betaling van een salaris conform horeca-cao. Je betaalt een kleine vergoeding voor het gebruik van de voorzieningen van ons personeelshuis.

Wie we zijn

Lekker happen en gezellig borrelen doe je bij Café tante Pé, het enige echte bruine café van Vlieland.

Het café ligt boven restaurant Puur Vlieland en heeft de slogan: na 14 treden wil je nooit meer naar beneden. Wij houden van gezelligheid en daar hoort een leuk stuk muziek bij. In het seizoen zijn er regelmatig optredens van muzikanten en Dj’s. Aan de bar of in de banken genieten de gasten van een hapje en een drankje.

We hebben 9 wisselende soorten bier op de tap en meerdere op de fles en tot 22 uur serveren wij in het café de lekkerste tapasgerechten.

Informatie sollicitatie

Sollicitaties ontvangen wij graag met c.v. en eventuele relevante referenties via onderstaand formulier of per email aan: Mevrouw Otten Puur Vlieland e-mail: puurvlielandmail@hetnet.nl

Sollicitatieformulier
Liefst wordt ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden