Bar- bedieningsmedewerker de Lichtboei Ameland

Zoek jij een leuke baan waar gezelligheid en plezier centraal staan? Kom dan werken als bar- bedieningsmedewerker bij de Lichtboei!Wij bieden jou een prettige werksfeer, personeelshuisvesting en een goed salaris aan!

Publicatiedatum: 20 jun 2021
18 jun 2021 - 3 okt 2021
Ameland
9163 HW
38 - 40 uur
VMBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Samen met het team van de Lichtboei zorg jij ervoor dat iedereen een leuke dag heeft en de glazen gevuld blijven ;-)

Naast jouw inzetbaarheid als bar en bediening medewerker help je mee met alle voorbereidingen en schoonmaak werkzaamheden en verzorg je de promotie van de Lichtboei en café de Brouwerij op Ameland.

Wat we van jou verwachten

Net als ons hou jij wel van een feestje.. maar nog mooier is het om zelf het feest te maken. Je bent multi-inzetbaar fulltime beschikbaar en 18 jaar of ouder.

Wat we je bieden

Een baan als partystarter / barkeeper bij één van de gezelligste uitgaansgelegenheden op Ameland! Je kunt per direct aan de slag en fulltime werken. Personeelshuisvesting is aanwezig en als klap op de vuurpijl bieden wij je een goed salaris aan!

Wie we zijn

Discotheek de Lichtboei en café de Brouwerij vind je in het centrum van het gezellige dorp Nes op Ameland. Het Café is dagelijks geopend & de Bar-Dancing trekt een gevarieerd publiek van alle leeftijden. Werken bij ons is dan ook een zeer leuke ervaring én met leuke collega’s!

Informatie sollicitatie

Zie jij het helemaal zitten om als barkeeper aan het werk te gaan neem dan contact op met Gerlof of Yvonne.

Gerlof: 0622670922
Yvonne: 0630760479
y.e.metz@knid.nl

Sollicitatieformulier
Liefst wordt ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden