Bar- bediening medewerker Terschelling

Een leuke baan én de tijd van je leven hebben? Kom dan werken op Terschelling!

Publicatiedatum: 16 sep 2021
17 sep 2021 - 31 okt 2021
Terschelling
8891GA
38 - 40 uur
MBO
fulltime
10,93 per uur
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Als Bar- Bedieningsmedewerker bij dit Eetcafé op het mooiste eiland van Nederland zorg jij ervoor dat onze gasten genieten! Overdag van een heerlijk kopje koffie, een lekkere lunch en avonds van het diner in ons restaurant of gezellige terras. In dit bedrijf werk je in wisselende diensten, overdag of tot sluit! Spreekt dit jou aan? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Wat we van jou verwachten

Collega zijn bij ons betekent dat je representatief, sociaal en gastvrij en collegiaal bent. Kennis en ervaring zijn geen pré, zolang je maar leergierig bent en plezier hebt in wat je doet!

Voor deze functie zoeken wij kandidaten tot tenminste eind oktober kunnen werken.

Wat we je bieden

Een leuke baan én Terschellinger gezelligheid! Voor onze medewerkers hebben wij een gedeelde woning beschikbaar op nog geen 1km van het bedrijf vandaan (€ 200 per maand). Wij bieden een salaris conform Horeca CAO die wij vaststellen op basis van kennis, leeftijd en ervaring.

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Door onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden hebben wij de baan die jij zoekt vaak zo gevonden. Wij houden daarbij rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring en bieden enkel de juiste baan met bijpassende voorwaarden aan.

Informatie sollicitatie

Ben jij 18 jaar of ouder en geïnteresseerd in deze leuke baan? Solliciteer dan via onderstaand formulier.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 10 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Ambitie & Beschikbaarheid