Assistent Hotel Manager

Heb jij al ruime ervaring in de Hospitality als Manager of Supervisor, ben je toe aan de next level en wil je veel leren? Wil jij knallen in een hecht team, zit jij bovenop de gastbeleving én ligt voor jou de uitdaging in het nóg beter doen?

Publicatiedatum: 5 jun 2023
Vlieland
8899BV
36 - 38 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Gast- en medewerker tevredenheid staat bij jou op nummer één en daarin geef je dagelijks het goede voorbeeld.

Je bent de schakel tussen beleid van het hotel en de uitvoering op de vloer. Je hebt een nauwe samenwerking met de General Manager en stuurt het operationele team aan via de leidinggevenden. Je zal in samenwerking met dit hele team zorg dragen voor de ontwikkeling en aansturing van productiviteit, continuïteit en structuur binnen het team.

Wat we van jou verwachten

Een operationele manager met de stabiliteit om dit fantastische hotel met een fijn team naar een professioneel niveau te tillen. Een voorbeeld rol hierin is essentieel. Een must is het geven van trainingen on the job en zichtbaar zijn voor je team. Oog voor detail en voor de mensen om je heen (zowel gast als medewerker) staan bij ons hoog in het vaandel. Wij werken graag mét elkaar om op deze manier te laten zien dat er gelijkheid is. Jij kent alle processen van binnen en buiten en zorgt er samen met de General Manager steeds voor dat alles op rolletjes loopt. Je houdt je bezig met het personeelsbestand, administratie, operationele verbeteringen en je krijgt veel ruimte om zelf op zoek te gaan naar nieuwe mogelijkheden, want dat is waar we naar streven; de beste zijn in wat we doen, en daar steeds beter in worden.

Wat breng je mee? Een hoop energie, flexibiliteit, daadkracht, positiviteit en optimisme. Als Manager streef je er naar het beste uit elkaar halen. De juiste mensen, op de juiste plek, op de juiste tijd, met de juiste middelen.


 • Passie, inzet en enthousiasme. De wil om te leren en te groeien.

 • Minimaal 4 jaar leidinggevende ervaring in de hospitality branche.

 • Hoge Hotelschool of soortgelijke HBO opleiding.

 • Nederlandse en Engelse taal (mondeling en schriftelijk) beheers je uitstekend.

 • Absoluut géén 9 tot 5 mentaliteit en je bent "hands on”.

Wat we je bieden


 • Groei: Werken binnen een groeiende hotelketen waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen en kunt doorgroeien. WestCord zet zich in voor duurzame inzetbaarheid.

 • Ontwikkeling Nog niet helemaal comfortabel met de functie die jij graag wilt uitoefenen? Óf ben je nog lang niet uitgeleerd? Onze Hospitality trainers leren jou graag de fijne kneepjes van het vak. Zo sta jij zelfverzekerd op de werkvloer en genieten de gasten van hun rust en jouw kennis.

 • Salaris: Een passende beloning voor ieders inzet vinden wij belangrijk.

 • Huisvesting mogelijkheden

 • Balans: Privé en werk houden wij zo veel mogelijk gescheiden. Wij maken gebruik van ons eigen communicatie platform, waarbij je altijd op de hoogte bent van ontwikkelingen in je team en organisatie. Daarnaast kun je jezelf blijven ontwikkelen middels de beschikbare e-learnings.

 • Goede regeling voor nabestaanden- en aanvullend ouderdomspensioen.

 • Dagelijks een gezamenlijke lunch en diner, lekkere koffie en veel fruit. Een goed moment om bij te praten met je collega’s.

 • Aanbreng- welkombonus: Wij beloven onze gasten dat ze graag terug willen komen.  Ken jij iemand die ook graag ons team komt versterken?  Dan ontvangen jij en de nieuwe collega een netto bonus van €250,00 op jouw rekening gestort.

 • 30/30 member: Ons doel is om jou ‘part of the family’ te laten voelen! Daarom bieden we jou  nog meer toffe dingen aan voor alle members, zoals: €30,- per overnachting in onze hotels, 30% korting op WestCord producten zoals de Wellness en F&B.

 • Surprise Our OneTeam:  Elke maand een leuke verrassing speciaal voor jou? Bij WestCord genieten alle collega’s van de speciale Surprise Our OneTeam dagen. Dat maakt een werkdag niet gewoon leuk, maar ook verrassend, net als voor onze gasten.

Wie we zijn

Strandhotel Seeduyn ligt aan het strand. Vlieland is een toeristisch eiland met grote witte stranden en een gezellig dorp, met de nodige kroegen. In de zomer wordt het wel Vliebiza genoemd, in de winter is het vooral een plek om met jouw collega’s te genieten van de ons-kent-ons gezelligheid. Daarnaast heeft Vlieland ook prachtige natuur.

Werken bij WestCord betekent niet alleen maar rennen en zweten tijdens je shift. Want, naast een harde werker, zijn wij ook op zoek naar iemand die met ons de zee induikt, iemand die het leuk vind om nieuwe mensen te leren kennen, vrije uren zonnend of surfend door te brengen op het strand, iemand die de werkdag af wil sluiten met een gezellige borrel of een kampvuur op het strand! Want naast dat we collega’s zijn, zijn we ook een hechte familie bij WestCord.

WestCord Hotels is een Nederlands familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar bestaat. Vanuit het allereerste hotel, Hotel de Wadden op Vlieland is het bedrijf gegroeid. Inmiddels telt de groep 16 hotels verspreid over heel Nederland. Waaronder een aantal iconische hotels, zoals Hotel New York Rotterdam, het ss Rotterdam en Hotel Jakarta Amsterdam. Wij zijn pas tevreden als we tevreden gasten hebben en daar is alles op gericht! Betrokken, oprecht, persoonlijk en stoer. Dat is waar WestCord Hotels voor staat.

Informatie sollicitatie

Wil je reageren op deze vacature? Vul direct het onderstaande sollicitatieformulier in! Voor vragen kun je ons via onderstaande gegevens bereiken Personeelszaken Westcord Hotels
Telefoon: 0517-432040
Fax: 0562-452664
E-mail: pz@westcordhotels.nl

Soliciteer via WhatsApp