Assistent bedrijfsleider Strandpaviljoen (jaarcontract)

Wil jij werken voor een bedrijf waar altijd wat te beleven valt? Word assistent bedrijfsleider op Ameland! Wij bieden een goed salaris, huisvesting én de baan van je leven!

Publicatiedatum: 27 jan 2023
1 mrt 2023 - 1 mrt 2024
Ameland
9164KA
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Wij zoeken een assistent bedrijfsleider die hands-on meewerkt en de operationele leiding van het team op zich kan nemen. In de zomermaanden werken we veel met jonge mensen. Jij vindt het leuk om hun te begeleiden en hun het vak te leren.. Als rechterhand van de bedrijfsleider ondersteun je hem in de dagelijkse gang van zaken en neem je zijn taken en verantwoordelijkheden over tijdens zijn afwezigheid. Jij zorgt voor een optimale personeelsplanning en hebt een positieve werkhouding, jij bent een voorbeeld voor de rest van het team!

Wat we van jou verwachten

Jij bent een leuke gastvrije collega en een sociale manager die zijn of haar verantwoordelijkheden kent en het vak verstaat. Omdat je graag met mensen werkt weer je het beste in collega's naar boven te halen. Jouw ervaring heb je op gedaan in een vergelijkbare functie dus ook tijdens piekdrukte blijft jouw hoofd koel en houd je grip op de zaak.

Wat we je bieden

Waddenvacatures recruitment verzorgt de werving & selectie voor deze vacature. Het sollicitatiegesprek voer je aan tafel bij onze opdrachtgever. Bij gebleken geschiktheid treed je rechtstreeks in dienst bij het dit restaurant.

  • arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Recreatie, dit houdt onder andere in een toeslag van 25% op de gewerkte uren op zondagen en op feestdagen een toeslag van 100%
  • beloning tussen schaal 5-6, afhankelijk van je kunnen en je werkervaring
  • een overeenkomst op basis van 38 uur per week
  • een hecht en stabiel team dat bestaat uit horeca-professionals
  • persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden binnen ons bedrijf
  • coaching en trainingen om je te ondersteunen waar nodig op onze kosten
  • •de mooiste werkplek van de Wadden
  • indien nodig goede huisvestiging

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Dit strandpaviljoen op Ameland is dit jaar uitgeroepen tot het beste strandpaviljoen van Nederland door brancheorganisatie Strand Nederland Door zijn centrale ligging is het de hele dag een komen en gaan van gasten en heerst er altijd een gezellige drukte op het paviljoen. Naast beste paviljoen is ons strandpaviljoen al meerdere keren gekozen tot het beste strandpaviljoen van de Wadden en tot drie keer toe tot het duurzaamste paviljoen van Nederland!

Informatie sollicitatie

Herken jij je in het profiel en kom je graag op Ameland wonen en werken? Reageer dan snel op onze vacature!

of via onderstaand formulier

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Ambitie & Beschikbaarheid