Assistent bedrijfsleider (Fulltime + huisvesting Vlieland)

Mensen laten genieten dat is het doel, jouw uitdaging is om samen dit doel te bereiken :-) Word jij assistent bedrijfsleider bij Puur Vlieland?

Publicatiedatum: 18 mei 2022
Vlieland
8899AD
38 - 40 uur
VMBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Als assistent-bedrijfsleider ben jij het aanspreekpunt voor de gasten. Samen met het team zorg je voor een vlekkeloze service in het restaurant en op het terras. Jij bent pas tevreden als de gasten dat ook zijn.

Je werkt mee in het restaurant en zorgt voor duidelijke communicatie tussen de keuken en de bediening. Je beheert de voorraad en plaatst bestellingen bij leveranciers en legt daarover verantwoording af aan de bedrijfsleiding. Werken met jonge mensen, bijdragen aan hun ontwikkeling en samen het beste uit het restaurant halen; dat is wat jouw werk fantastisch maakt.

Wat we van jou verwachten

Ervaring, gastvrijheid en sociale houding stellen jou in staat anderen te laten groeien in hun vak. Je bent makkelijk in de omgang maar duidelijk in jouw communicatie. Het aansturen en begeleiden van (nieuwe) medewerkers 'on the job' kunnen we met een gerust hart aan jou toevertrouwen.

Wat we je bieden


  • Salaris in overleg en op basis huidige CAO

  • Medewerkers van het vaste land bieden wij (gezamenlijke) woonruimte aan

Wie we zijn

Midden in het gezellig dorp Oost Vlieland ligt Puur. Geopend sinds 2004, met een knus restaurant en een groot overdekt terras achter. In het voorjaar van 2020 is Puur volledig vernieuwd en gerestyled. Op warme dagen is het heerlijk zitten op het voor en achterterras in de heerlijke middagzon. De gasten die Puur bezoeken variëren van 8 tot 88 jaar. Stellen, families en groepjes, jong en oud, er is voor bijna iedereen wel een plaatsje.

Op de menukaart vind je veelal mediterrane gerechten, met links en rechts een knipoog naar eilander producten. Alle bereidingen, vanaf de crispy pizzabodem tot de lasagnes zijn vers.
Heerlijke mediterrane wijnen, eilander biertjes, en verse Italiaanse koffies behoren tot het assortiment.

Informatie sollicitatie

Sollicitaties ontvangen wij graag met CV en eventuele relevante referenties via onderstaand formulier of per email aan: Mevrouw Otten Puur Vlieland e-mail: puurvlielandmail@hetnet.nl

Soliciteer via WhatsApp

of via onderstaand formulier

Sollicitatieformulier
Liefst wordt ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden