Allround medewerker Hotel (fulltime)

Voor een leuk en gezellig hotel in West zijn wij per direct op zoek naar een allround medewerker voor het hotel. De functie bestaat uit ontbijt, bediening & schoonmaak en is fulltime.

Publicatiedatum: 16 sep 2021
20 sep 2021 - 31 okt 2021
Terschelling
8881AM
32 - 40 uur
MBO
fulltime
10,93 per uur
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Wij zoeken een representatieve en flexibele medewerker voor de functie van allround medewerker bij een Hotel in West Terschelling. In deze functie werk je in de ontbijt bediening en huishouding. Je wordt op alle facetten van het Hotel ingewerkt zodat je naar gelang van opgedane kennis en kunde meer taken in het Hotel kunt vervullen, te denken aan bijvoorbeeld receptietaken, het Hotel biedt daarmee een zeer afwisselende baan aan!

Wat we van jou verwachten

Wij zoeken een medewerker met enige affiniteit voor de horeca. Je bent vriendelijk, sociaal en representatief en je vindt het leuk om een fijn verblijf voor de gasten te verzorgen.

Wat we je bieden

Wij bieden een fulltime baan t/m oktober. Kost en inwoning wordt verzorgd, tegen een billijke vergoeding bieden wij een eigen kamer met eigen douche en toilet aan.

Loon is conform CAO Horeca functiegroep III waarbij wij rekening houden met leeftijd / ervaring.

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Door onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden hebben wij de baan die jij zoekt vaak zo gevonden. Wij houden daarbij rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring en bieden enkel de juiste baan met bijpassende voorwaarden aan.

Informatie sollicitatie

Ben jij op zoek naar een leuke baan op Terschelling? Solliciteer dan snel via onderstaand formulier.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 10 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Ambitie & Beschikbaarheid