Allround medewerker eetcafé Schiermonnikoog

Bij ons is er altijd reuring in de zaak en daarom kunnen wij jouw goed gebruiken. Of het nu gaat om vakantiewerk, seizoen- of een jaarbetrekking bij ons vind je de baan die jij zoekt!

Publicatiedatum: 23 mrt 2023
1 apr 2023
Schiermonnikoog
9166 LX
32 - 38 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Ben jij diegene die van aanpakken weet, goed met gasten om kan gaan en met een leuk team kan werken? Dan ben je bij ons aan het goede adres.Genieten in je vrije tijd van ons mooie eiland hoort er ook bij. Werken en genieten van je vrije tijd!

Als allround medewerker neem je bestellingen op, en serveer je eten en drinken aan de tafels en op het terras. Je hebt mee op alle facetten van het bedrijf en springt bij in de keuken als dat nodig is en zorgt samen met ons voor een schone zaak.

Wat we van jou verwachten

Jij beschikt over een positieve houding en een vriendelijke uitstraling, stevig doorwerken in de drukke pieken is jouw ding. Sociale Hygiëne en/of BHV zijn een pré, maar geen vereiste. Je spreekt de Nederlandse taal en kunt je goed redden in het Duits en/of Engels.

Wat we je bieden

  • een salaris die bij je leeftijd, opleiding en ervaring hoort;
  • keurige kost en inwoning tegen een kleine vergoeding;
  • de mogelijkheid om te leren en te groeien in het mooie horeca-vak.

Genieten in je vrije tijd van ons mooie eiland hoort er ook bij. Werken en vakantie vieren!

Huisvesting in nabijheid van het eetcafé. Gedeelde badkamer eigen slaapkamer. Eten op de zaak (personeelsmaaltijd). In totaal 100 euro per maand voor huisvesting en eten en drinken. Op vrije dagen is er de gelegenheid om zelf te koken in het huis. Volledig gemeubileerd, internet , televisie, wasmachine droogtrommel alles inclusief.


Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Heb jij interesse in deze baan? Voor informatie of sollicitaties ontvangen wij jouw reactie graag via onderstaand sollicitatieformulier of per email op recruitment@waddenvacatures.nl

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Ambitie & Beschikbaarheid