Allround medewerker Bospaviljoen

Op een prachtige locatie vlak bij het strand vind je Bospaviljoen het Turfveld. Ben jij de enthousiaste en energieke medewerker die wij daar zoeken? Zorg jij voor de juiste en efficiënte bereiding van de gerechten uit ons menu en staat bij jou de klant altijd centraal? Dan zijn we op zoek naar jou!

Publicatiedatum: 14 aug 2022
4 aug 2022 - 4 aug 2022
Texel
1791 PB
12 - 24 uur
VMBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Als medewerker ben jij het gezicht van het Turfveld en weet jij samen met je collega’s de verwachtingen van de gasten te overtreffen. Je verantwoordelijk voor het bereiden van alle gerechten en dranken van onze menukaart, het beheer van de kassa, en alle andere leuke werkzaamheden die binnen het bedrijf gedaan kunnen worden. Samen zorg en creëer je een schone werkomgeving.

Wat we van jou verwachten

Jij bent een positief ingesteld persoon, staat open voor nieuwe werkwijzen, bent enthousiast, energiek en leergierig. Bij ons kan het behoorlijk druk zijn, het is daarom nodig dat je snel kan schakelen maar ook stressbestendig en zeer klantvriendelijk bent. Het kan voorkomen dat je op piekmomenten wat extra uren werkt.

Herken jij jezelf in onderstaand profiel dan komen we graag met jou in contact!


  • passie voor eten en/of bereiden van eten

  • open, communicatief, gastvrij en vriendelijk

  • verantwoordelijkheidsgevoel en oplossingsgericht

  • minimaal 16 jaar

Wat we je bieden

Een zeer afwisselende baan in een dynamische werkomgeving. Je wordt lid van een hecht team met voldoende ruimte voor ontwikkeling. Uitzicht op een vast contract en doorgroei mogelijkheden.

  • Parttime 12-24 uur per week
  • Een goed marktconform salaris gebaseerd op kennis, ervaring en inzet.
  • Bij de juiste match uitzicht op vast contract
  • Mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en/of door te groeien

Soort dienstverband: Parttime, Bepaalde tijd / Onbepaalde tijd

Wie we zijn

Op een prachtige locatie vlak bij het strand, midden in de Dennen vind je Bospaviljoen het Turfveld. Wij zijn Annie en Naomi, moeder en dochter, en sinds 2014 trotse eigenaren van Bospaviljoen ‘t Turfveld. ‘t Turfveld is een knusse, gezellige en toegankelijke plek waar iedereen welkom is om te relaxen en genieten. Van zowel de omgeving als een lekker hapje en drankje maar uiteraard ook om te werken! Zoek jij een leuke (vakantie)baan op Texel dan verwelkomen wij jou graag in ons team.

Informatie sollicitatie

Indien jij jezelf herkent in dit profiel én voldoet aan de gestelde criteria vragen wij je te reageren middels een motivatiebrief en een recent CV waaruit de gevraagde competenties blijken. Je kunt je sollicitatie richten aan Naomi Hin ovv Vacature medewerker het Turfveld.

Omdat wij geen huisvesting beschikbaar hebben zoeken wij medewerkers met eigen woon of verblijf op Texel.

reageren kan via onderstaand online sollicitatieformulier, whatsapp of per email op info@turfveld-texel.nl

Soliciteer via WhatsApp

of via onderstaand formulier

Sollicitatieformulier
Liefst word ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden