Allround horeca medewerker (seizoenswerk)

Voor een goed bezocht horeca bedrijf op Schiermonnikoog zoeken wij vanaf april t/m oktober een algemeen medewerker. Het betreft een mooi eilander bedrijf waar in een gezellig en hecht team gewerkt wordt, huisvesting is aanwezig!

Publicatiedatum: 3 jun 2023
7 jun 2023 - 31 okt 2023
Schiermonnikoog
9166LT
32 - 38 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Als allround horeca medewerker heb je een afwisselende baan. Je neemt bestellingen op, bereidt de bestellingen en rekent deze af met de gasten. Uiteraard help je dagelijks mee met alle overige werkzaamheden vanaf het opstarten tot en met het afsluiten van de zaak.

Omdat je veel contact hebt met de gasten is het belangrijk dat je correct Nederlands spreekt en tenminste Duits of Engels beheerst. Het betreft een fulltime dienstverband met jaarcontract. Huisvesting is aanwezig tegen een schappelijke vergoeding.

Wat we van jou verwachten

Wij zoeken een representatieve medewerker met een flexibele instelling die er van houdt even stevig door te pakken als het druk is. 

Ervaring in de keuken van een cafetaria of restaurant is een pre maar geen vereiste. Van belang is dat je volop gemotiveerd bent om alles te leren en het leuk vindt om een jaar (of langer) op Schiermonnikoog te werken en te wonen.

Wat we je bieden

Een loon naar functie en ervaring
Huisvesting op Schiermonnikoog
Contract van half april t/m oktober of jaarcontract
Een leuke baan bij een goed bezocht bedrijf

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Voor meer informatie of sollicitaties kun je contact opnemen via onderstaande link / button.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Ambitie & Beschikbaarheid