Algemene dienst / technische dienst

Ben jij van alle markten thuis? Dakgoten schoonmaken, ramen lappen, het terras vegen, tafels schuren en verven, vuilnis wegbrengen, algemene onderhoudswerkzaamheden, en ga zo maar door, jij draait je hand nergens voor om. Voor Strandpaviljoen ’t Badhuys op Vlieland zijn wij opzoek naar een nieuwe fulltime alleskunner!

Publicatiedatum: 29 nov 2022
Vlieland
8899BV
32 - 38 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Op Vlieland is maar één strandpaviljoen het hele jaar geopend, namelijk ’t Badhuys. Tevens zijn wij ook het enige grote strandpaviljoen op het eiland én uitgeroepen tot het beste strandpaviljoen van Nederland, in het jaar 2017.

Een hecht team werkt hier iedere dag samen om de gasten te verrassen en te ontzien. In de zomer bruist het van toeristen en ligt het strand vol met onze bedjes. Ook met wat minder mooi weer, zijn de gasten bij ons te vinden.

Wij vinden het belangrijk dat het er in- en om ’t Badhuys altijd netjes uitziet. Daar draag jij in deze functie aan bij. Met harde wind ligt er veel zand op het terras, je hebt geen moeite met vroeg opstaan en bent er voor 8.00 uur ‘s morgens al als eerste bij om het terras weer zandvrij te maken. De volle afval containers van de vorige dag moeten vervolgens naar het naastgelegen hotel gebracht worden. Het is mooi meegenomen als je shovel kunt rijden. Kun je dat niet, dan komen we er ook wel uit! Tijdens de werkdag blijkt dat er een kastdeurtje in de bar is losgeraakt, jij hebt meteen je schroevendraaier paraat en zorgt dat het barpersoneel weer snel en veilig verder kan werken.

Met de herfst en winter op komst, is het tijd om weer voor te bereiden voor het volgende zomerseizoen. De strandbedjes en een deel van de terrastafels breng je naar de loods en daar laat je vervolgens alles er weer spik en span uitzien. De eigenaren van ’t Badhuys, zijn ook verantwoordelijk voor WestCord Hotel de Wadden. Moet er daar iets gebeuren en is er bijvoorbeeld lekkage omdat de dakgoot verstopt zit? Jij helpt ze ook hier uit de brand.

Kortom, jij bent van alle klusmarkten thuis!

“Werken bij een strandpaviljoen als ‘t Badhuys is een combinatie van hard werken in een gepassioneerd en gezellig team waar kwaliteit, leren en uitdagingen voorop staan. Op de mooiste werkplek van heel Nederland werk jij en zorg jij ervoor dat gasten worden ontzien en verrast.”

Wat we van jou verwachten


 • Gastvrij, open en spontaan. Dat zijn jouw eigenschappen. Ook al heb je niet direct contact met de gasten, je komt ze continu tegen in- en om het strandpaviljoen.

 • Jij staat er voor open om op Vlieland te wonen en een nieuw avontuur aan te gaan voor minimaal een jaar.

 • Jij kan goed communiceren en denkt in oplossingen.

 • Jij hebt een flexibele instelling en geen 9 tot 5 mentaliteit.

 • Jij kan goed zelfstandig werken.

 • Je toont initiatief en ziet ook zelf waar het onderhoudswerk nodig is.

 • Jij hebt al enige kluservaring.

 • Het is een pré als je shovel kunt rijden en/of in het bezit bent van een autorijbewijs.

 • Het is een pré als je beschikt over enige technische kennis.

 • Samen met jouw collega's zorg je er dagelijks voor dat 't Badhuys er spik en span uitziet.

Wat we je bieden

 • Groeikracht: Werken binnen een groeiende hotelketen waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen en kunt doorgroeien.
 • Interne kost en inwoning
 • Betrouwbaarheid: Salaris altijd op tijd volgens de CAO normen, daarnaast bouw je ook vakantie uren en vakantiegeld op.
 • 30/30 Member: Naast het salaris, biedt WestCord Hotels nog meer toffe dingen aan voor alle members, zoals: €30,- per overnachting in onze hotels// 30% korting op WestCord producten // reiskostenvergoeding // interne trainingen van onze eigen Hospitality trainster //  ieder jaar een groot personeelsfeest op een toffe locatie.
 • Aanbrengbonus: Een netto bonus van 250 euro, wanneer je voor ons een nieuw personeelslid vindt!
 • Dagelijks een gezamenlijke lunch en diner, lekkere koffie en veel fruit. Een goed moment om bij te praten met je collega’s.
 • Goede regeling voor nabestaanden- en aanvullend ouderdomspensioen.

Heb jij het WestCord DNA in je?! Ons doel is om jou ‘part of the family’ te laten voelen!

Wie we zijn

‘t Badhuys is het enige strandpaviljoen op het eiland en gelegen op een steenworp afstand van Strandhotel Seeduyn. Vlieland is een toeristisch eiland met grote witte stranden en een gezellig dorp, met de nodige kroegen. In de zomer wordt het wel Vliebiza genoemd, in de winter is het vooral een plek om met jouw collega’s te genieten van de ons-kent-ons gezelligheid. Daarnaast heeft Vlieland ook prachtige natuur.

Maar… werken bij WestCord betekent niet alleen maar rennen en zweten tijdens je shift. Want, naast een harde werker, zijn wij ook op zoek naar iemand die met ons de zee induikt, iemand die het leuk vind om nieuwe mensen te leren kennen, vrije uren zonnend of surfend door te brengen op het strand, iemand die de werkdag af wil sluiten met een gezellige borrel of een kampvuur op het strand! Want naast dat we collega’s zijn, zijn we ook een hechte familie bij WestCord.

WestCord Hotels is een Nederlands familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar bestaat. Vanuit het allereerste hotel, Hotel de Wadden op Vlieland is het bedrijf gegroeid. Inmiddels telt de groep 16 hotels verspreid over heel Nederland. Waaronder een aantal iconische hotels, zoals Hotel New York Rotterdam, het ss Rotterdam en Hotel Jakarta Amsterdam. Wij zijn pas tevreden als we tevreden gasten hebben en daar is alles op gericht! Betrokken, oprecht, persoonlijk en stoer. Dat is waar WestCord Hotels voor staat.

Informatie sollicitatie

Wil je reageren op deze vacature? Vul direct het onderstaande sollicitatieformulier in! Voor vragen kun je ons via onderstaande gegevens bereiken Personeelszaken Westcord Hotels
Telefoon: 0517-432040
Fax: 0562-452664
E-mail: pz@westcordhotels.nl

Soliciteer via WhatsApp