Algemeen medewerker Hotel (Ameland)

Ben jij op zoek naar een leuke baan op Ameland. Voor dit gezellige Hotel zoeken wij enkele collega's die mee kunnen werken in ontbijt, huishouding en de spoelkeuken. Het betreft een baan die per direct parttime of fulltime in te vullen is.

Publicatiedatum: 23 mei 2022
30 mei 2022 - 30 mei 2023
Ameland
9163GW
12 - 38 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Voor onze opdrachtgever, een Hotel op Ameland, zoeken wij collega's voor de huishouding en algemene dienst. Als algemeen medewerker ben je ondersteunend aan de hoteloperatie en ben je inzetbaar voor ontbijtdiensten, huishouding en de spoelkeuken, het betreft een fulltime baan. Ben je op zoek naar flexibiliteit bij de invulling van de dagen en uren dan is het mogelijk om als ontbijt en/of huishouding medewerker aan de slag te gaan.

Wat we van jou verwachten

In deze functie is ervaring wenselijk, maar niet het belangrijkste. Het plezier in je werk, dat is wat echt voor ons telt. Samen zorgen we ervoor dat de gasten van het hotel een aangenaam en prettig verblijf hebben, met iedere dag een perfect verzorgd ontbijt en keurig nette kamers. Jij zorgt er samen met ons voor dat dit gaat lukken. Je hebt inzicht in de (schoonmaak) werkzaamheden, werkt nauwkeurig en hygiënisch en zorgt voor keurig opgemaakte bedden.

Wat we je bieden

Een leuke veelzijdige baan en een prettige werksfeer bij één van de leuke hotels in het dorp Nes op Ameland. Kom je van het vaste land of heb je schoolgaande kinderen, geen probleem dan begin jij ietsje later. Een werkweek van vier, vijf of zes dagen? Wij bespreken graag met jou wat je kunt en wanneer.

De functie is uitermate geschikt voor iemand met eigen woon of verblijf op Ameland. Woon je niet op Ameland maar wil je wel heel graag bij ons werken? Geen probleem wij kunnen zorgen voor verblijf op Ameland of kun je op de werkdagen forensen. Forenzen komen wij tegemoet in de reiskosten.

Het loon in deze vacature is gebaseerd conform CAO Horeca op een leeftijd van 21 jaar of ouder.

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Heb jij interesse in deze baan? Voor informatie of sollicitaties ontvangen wij jouw reactie graag via onderstaand sollicitatieformulier of per email op info@waddenvacatures.nl

Lars Dirk Visser
Tel.: 06 10062067
of via onderstaand formulier

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Ambitie & Beschikbaarheid