Algemeen medewerker Hotel (Ameland fulltime/parttime)

Ben jij op zoek naar een leuke fulltime of parttime baan? Voor dit gezellige Hotel zoeken wij een enthousiaste algemeen medewerker.

Publicatiedatum: 20 apr 2021
1 mei 2021 - 1 nov 2021
Ameland
9163GW
20 - 38 uur
MBO
fulltime
12,00 per uur
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Voor onze opdrachtgever een Hotel op Ameland zoeken wij per mei t/m oktober een algemeen medewerker voor ontbijt en het verzorgen van de gezamenlijke ruimtes. De functie kan zowel fulltime als parttime worden ingevuld. Wij bieden flexibiliteit bij de invulling van de dagen en uren.

Doorgaans starten we met het voorbereiden van het ontbijt om 07:30. Wanneer alle gasten het ontbijt hebben gebruikt maken we alles schoon en zetten we de zaal weer gereed voor de volgende dag. Doorgaans kun je vijf tot zes uren per dag werken.

Wat we van jou verwachten

In deze functie is ervaring niet het belangrijkste. Het plezier in je werk dat is wat voor ons telt, samen zorgen we ervoor dat de gasten van het hotel een aangenaam en prettig verblijf hebben met iedere dag een perfect verzorgd ontbijt. Jij zorgt er voor dat dit gaat lukken, je hebt inzicht in de werkzaamheden, werkt nauwkeurig en hygiënisch en hebt altijd een oplettend oog en vult het buffet op tijd aan indien dit nodig is.

Wat we je bieden

Een leuke veelzijdige baan en een prettige werksfeer bij één van de leuke hotels in het dorp Nes op Ameland. Kun je niet om 07:30 starten omdat je van het vaste land komt of schoolgaande kinderen hebt, geen probleem dan begin jij ietsje later. Een werkweek van vier, vijf of zes dagen wij bespreken graag met jou wat je kunt en wanneer.

De functie is uitermate geschikt voor iemand met eigen woon of verblijf op Ameland. Woon je niet op Ameland maar wil je wel heel graag bij ons werken? Dan kun je er voor kiezen om een paar nachten per week in het hotel te overnachten of op de werkdagen te forensen, uiteraard komen wij je tegemoet in de reiskosten.


Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Heb jij interesse in deze baan? Voor informatie of sollicitaties ontvangen wij jouw reactie graag via onderstaand sollicitatieformulier of per email op info@waddenvacatures.nl

Lars Dirk Visser
Tel.: 06 10062067


#vacature #job #werk #vacatures #solliciteren #werken #baan #jobs #career #work #horeca #hiring #bijbaan #werkzoekende #nieuweuitdaging #instajob #collega #newjob #team #medewerker #horecawerk #waddenvacatures #waddenvacature #waddenwerk #werkenopeeneiland #eilandvacature #ameland #beach #amelandfotos #strand #waddenzee #hollum #waddeneiland #sea #island #waddeneilandPersoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 10 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Ambitie & Beschikbaarheid