Afwasser / keukenhulp Terschelling

Een leuke tijd beleven en ervaring opdoen in de horeca, word keukenhulp op Terschelling! Wij zoeken iemand die tot eind oktober kan blijven werken en bieden een fulltime baan met huisvesting aan!

Publicatiedatum: 20 sep 2023
22 sep 2023
Terschelling
8897HX
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Wij bieden een vacature voor een keukenhulp. Het betreft een fulltime dienstverband waarvoor wie iemand zoeken die tot eind augustus of langer kan blijven werken. Als keukenhulp zorg je voor een schone vaat en help je de koks bij het verwerken van de geleverde producten, schoonmaken en voorbereidingen in de keuken.

Wat we van jou verwachten

Wij zoeken collega's die ons kunnen helpen in de keuken. Onze ideale kandidaat is leergierig, behulpzaam en betrouwbaar en wil samen met ons er voor zorgen dat we de seizoen drukte de baas zijn en onze gasten een mooie en smakelijke maaltijd kunnen aanbieden. Wil jij ervaring opdoen en een leuke tijd hebben op Terschelling dan is dit jouw kans!


Wat we je bieden

Een leuke professionele werkomgeving en een team van collega’s die er samen een topseizoen van maken.

  • Woonruimte in overleg (kost en inwoning)
  • Salaris op basis van leeftijd en ervaring
  • Fulltime of parttime dienstverband
  • Werktijden en periode (seizoen of langer) in overleg

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Voor informatie of sollicitaties ontvangen wij jouw reactie graag via onderstaand sollicitatieformulier of per email op info@waddenvacatures.nl

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Ambitie & Beschikbaarheid